• Un bărbat a împărtășit descoperirea neobișnuită pe care a făcut-o în timp ce dărâma un bar, întrucât a dat peste o capsulă a timpului care datează din 1894.
  • El a găsit un ziar datat 10 august 1894, un număr din Almanahul american Ayer, un caiet sau o carte de povești care a fost grav deteriorată de-a lungul timpului și un singur pantof negru.
  • În interiorul numărului din Almanahul american al lui Ayer, a găsit o listă cu toate standardele medicamentelor americane folosite în anii 1890.

În timp ce dărâma hambarul putrezit al părinților săi, un bărbat susține că a făcut o descoperire cu totul neașteptată – a găsit o capsulă a timpului veche de 128 de ani. Dar a rămas cu mai multe întrebări decât răspunsuri după ce a deschis-o pentru a vedea ce se afla înăuntru.

Bărbatul fără nume a explicat cum a dat peste un borcan Mason sub toate dărâmăturile. El s-a oprit din ceea ce făcea și l-a deschis pentru a găsi un ziar datat 10 august 1894, un număr din Almanahul american Ayer, un caiet sau o carte de povești care a fost grav deteriorată de-a lungul timpului și un singur pantof negru.

În interiorul numărului din Almanahul american al lui Ayer, a găsit o listă cu toate standardele medicamentelor americane folosite în anii 1890. Se știe că exemplare ale cărții de medicamente se vând pentru aproximativ 20-50 de euro pe internet, în funcție de vechimea și calitatea lor.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Cu toate acestea, bărbatul din Henry Country, din Illinois, America, nu a putut să înțeleagă faptul că cineva a pus un singur pantof. L-a făcut să se întrebe de ce a fost inclus în primul rând.

Împărtășind descoperirea sa pe Reddit, nepotul său a scris: Unchiul meu a descoperit o capsulă a timpului din 1984 sub dărâmăturile hambarului bunicilor mei. A trebuit să dărâmăm un vechi hambar pentru vite pe care îl aveau bunicii mei – erau fermieri. În timp ce reciclam lemnul din hambar și fundația de piatră, el a descoperit borcanul Mason care se afla sub una dintre pietre.”

Comentând descoperirea, un utilizator a spus: Îmi plac lucrurile de acest gen. Oricine a îngropat asta nu ar fi crezut niciodată că nu numai că va fi redescoperit peste 120 de ani mai târziu, dar că aproape oricine din lume ar putea arunca o privire.”

Un alt utilizator a adăugat: Felicitări pentru că au încastrat-o în beton, capsulele timpului pentru amatori aproape niciodată nu rămân neinundate atât de mult timp.” Un al treilea utilizator a glumit: Super! Dar i-ar fi omorât să lase câteva monede de aur acolo?”.

Acest lucru vine după ce un bărbat a descoperit o cameră secretă ascunsă în spatele unei biblioteci în noua sa casă. Deși a vizionat casa înainte de a o cumpăra, nu a observat camera secretă și nici nu a fost menționată în anunț.

Abia după ce și-a despachetat toate lucrurile în noua locuință, a reușit în sfârșit să vadă cu adevărat proprietatea. Împărtășindu-și surpriza pe Reddit, el a scris: Noua noastră casă are o cameră secretă de protecție care nu a fost inclusă în anunț. Construită în 1978 și iubesc acest loc”. Camera secretă este accesibilă doar printr-o bibliotecă glisantă din subsolul renovat – dar nu avea nimic prea interesant” înăuntru.