• Concertul privat al lui Beyoncé din stațiunea Atlantis The Royal din Dubai a fost dezvăluit în ciuda interdicției de a folosi telefoanele.
  • Videoclipuri și imagini ale spectacolului dramatic au apărut sâmbătă pe rețelele de socializare.
  • Momente din spectacol au arătat că fiica cântăreței, Blue Ivy Carter, i s-a alăturat pe scenă.

Videoclipuri de la concertul privat al lui Beyoncé de la o stațiune de lux din Dubai au aparut sâmbătă pe rețelele de socializare, în ciuda interdicției de a folosi telefoane și dispozitive de înregistrare.

Spectacolul – primul pe care artista l-a susținut de la lansarea ultimului său album Renaissance” în iulie 2022 – a avut loc la Atlantis The Royal din orașul din Emiratele Arabe Unite, potrivit unei invitații primite de Pitchfork de la echipa lui Beyoncé. Stațiunea este descrisă pe site-ul său ca fiind cea mai ultra-luxoasă stațiune experiențială din lume”.

Publicația a relatat vineri că invitația a fost pentru un weekend de lux cu toate cheltuielile plătite” care a servit drept deschidere neoficială a locației, completată cu un spectacol unic în viață”. Un fan a distribuit sâmbătă pe Twitter un videoclip cu pungile care au fost oferite membrilor publicului pentru a-și pune telefoanele în ele în timpul spectacolului. Pungile erau inscripționate cu numele și data stațiunii.

Recomandări

O NOUĂ ACUZAȚIE
AUTOPSIA LUI LIAM PAYNE
NAVALNAYA CANDIDEAZĂ
NICUȘOR ANUNȚĂ REFERENDUM
ÎN CIUCĂ HE TRUSTS
ÎȚI ZBOARĂ CHEFUL

Cu toate acestea, pe platforma de socializare au apărut rapid imagini și videoclipuri cu show-ul spectaculos al lui Beyoncé. Cântăreața a interpretat câteva dintre cele mai cunoscute piese ale sale, precum Countdown”, Halo” și Drunk in Love”. Fiica lui Beyoncé, Blue Ivy Carter, în vârstă de 11 ani, i s-a alăturat și ea pe scenă pentru o interpretare a piesei sale din 2019, Brown Skin Girl”.

Spectacolul a putut fi văzut și din exteriorul stațiunii, unde unii fani au înregistrat vocea cântăreței și artificiile care au avut loc în timpul evenimentului. Vocalistul de la Break My Soul” a părut să încheie spectacolul dramatic într-o piscină înconjurată de mai multe efecte pirotehnice.

Reprezentanții lui Beyoncé nu au răspuns imediat la solicitarea Insider pentru comentarii.