• O femeie care încă mai poartă rochii sexy și bikini la vârsta de 92 de ani a dezvăluit secretul ei anti-îmbătrânire.
  • Secțiunile de comentarii sunt aproape întotdeauna pline de oameni care se dau în vânt după cât de bine arată – mulți dintre ei cerând sfaturi și trucuri anti-îmbătrânire.
  • Arăți uimitor, nu pot să cred!”, a scris unul dintre ei.

O femeie care încă mai poartă rochii sexy și bikini la vârsta de 92 de ani a dezvăluit secretul ei anti-îmbătrânire. Și, din fericire, nu este scump – deoarece sfatul ei vă va costa doar 2 lire sterline. Joan Woodhouse folosește frecvent TikTok sub pseudonimul @joansummer1930 pentru a împărtăși videoclipuri cu ea – adesea etalându-și silueta fabuloasă în rochii sumare, pantaloni scurți sau costume de baie. Secțiunile de comentarii sunt aproape întotdeauna pline de oameni care se dau în vânt după cât de bine arată – mulți dintre ei cerând sfaturi și trucuri anti-îmbătrânire.

Arăți uimitor, nu pot să cred!”, a scris unul dintre ei. „Care este secretul tău?”. Joan a răspuns explicând că jură pe crema Nivea Creme de 2 lire sterline pe care o folosește de când avea 16 ani.

Ei bine, secretul meu este Nivea”, a răspuns ea. Îl folosesc de 70 de ani și ceva. Și când mă gândesc acum la asta, obișnuiam să fac o baie fierbinte, ieșeam din baie, mă uscam și apoi, cât timp corpul meu era încă fierbinte, îmi aplicam crema. Nu era crema moale în acele zile – era puțin mai tare. Așa că trebuia să o încălzesc mai întâi și să o fac moale. Dar de când a ieșit cea moale, acum este minunată. Poți face asta de fiecare dată când faci baie sau duș – să-ți încălzești corpul și apoi să o întinzi pe tot corpul. Și vei arăta minunat când vei fi de vârsta mea!”

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN
Foto: TIKTOK/@JOANSUMNER1930

Se pare că Joan nu este singura persoană care jură pe crema Nivea. Folosesc Nivea și voi continua să o folosesc lol”, a scris o persoană. În timp ce o alta a adăugat: Și eu, Nivea până la capăt”.

„Am 52 de ani și folosesc Nivea de fiecare dată când fac duș”, a comentat o a treia persoană. Un al patrulea a adăugat: Tatăl meu folosea mereu Nivea și eu o luam de la el și o folosesc de atunci.”