• Un scurtcircuit a avut loc la metroul din Capitală, în stația Tineretului
  • Martorii spun că au simțit miros de fum și au fost evacuați din tren
  • Primele informații arată că ar fi existat o problemă la șină, iar forța de frecare dintre roată și șină a cauzat scurtcircuitul

Un scurtcircuit avut loc, în această seară, în stația de metrou Tineretului, pe sensul către Pipera. Călătorii spun că au simțit miros de fum în tren, garnitura oprindu-se în tunel. La sosirea în stația Tineretului, pasagerii au fost evacuați în stație.

În momentul în care metroul a plecat din staţie, s-a produs un scurcticuit. Primele informații arată că ar fi existat o problemă la șină, iar forța de frecare dintre roată și șină a cauzat incidentul.

De la ISUBIF s-au trimis pentru verificare o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. Echipele de intervenție au precizat că nu există victime.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

„A fost o defecțiune la un tren, acum se lucrează la ea. A fost o ușoară degajare de fum. S-a reorganizat circulația, se circulă în sistem pendulă: Pipera-Unirii 2, Berceni-Unirii 2. Prin stația Tineretului momentan nu trec trenuri”, au declarat reprezentanții Metrorex.

Probleme mari la metrou…sper ca sunt mecanicii ok 🙁Publicată de Iulian Focsaneanu pe Duminică, 20 septembrie 2020

Știre în curs de actualizare