• O femeie care s-ar fi căsătorit cu ea însăși a inițiat procedura de divorț după ce a petrecut doar o zi în propria companie.
  • Sofi Maure a anunțat pentru prima dată această decizie în luna februarie, alături de fotografii în care apărea cu un voal alb lung și o tiară aurie.
  • Utilizatorii rețelelor de socializare au avut opinii diferite cu privire la decizia ei, unii susținând-o pe Sofi, în timp ce alții au spus că totul a fost pentru atenție”.

O femeie care s-ar fi căsătorit cu ea însăși a inițiat procedura de divorț după ce a petrecut doar o zi în propria companie. Sofi Maure a anunțat pentru prima dată această decizie în luna februarie, alături de fotografii în care apărea cu un voal alb lung și o tiară aurie.

O femeie care s-ar fi căsătorit cu ea însăși a inițiat procedura de divorț după ce a petrecut doar o zi în propria companie. Sofi Maure a anunțat pentru prima dată această decizie în luna februarie, alături de fotografii în care apărea cu un voal alb lung și o tiară aurie. Tânăra în vârstă de 25 de ani, care are peste 500.000 de urmăritori pe Twitter și Instagram, a dezvăluit că și-a cumpărat o rochie de mireasă și a copt un tort pentru a sărbători ziua cea mare.

Astăzi, în cele mai spinoase momente din viața mea, am cumpărat o rochie de mireasă și am gătit un tort de nuntă pentru a mă căsători cu mine însămi”, a spus ea.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
CE FACI IN WEEKEND LA PARIS?
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI

Utilizatorii rețelelor de socializare au avut opinii diferite cu privire la decizia ei, unii susținând-o pe Sofi, în timp ce alții au spus că totul a fost pentru „atenție”.

„Totul pentru un tweet și atenție”, a spus Enzo. „Nu e bine, e mult”, a spus Cande. Altcineva a spus: „Puteam fi eu cu ușurință, felicitări pentru frumoasa căsătorie”. Mia a sugerat că ar vrea să îi urmeze exemplul, spunând: „Dacă aș avea bani, aș face-o”. Shari a spus: „Arată frumos pe tine, iar cine spune altceva este o șopârlă teribilă.”

Altcineva a spus: „Este cea mai bună căsnicie, credeți-mă că cu o altă persoană ar dura mai puțin și ar fi mai conflictuală. FELICITĂRI”. În ciuda sprijinului din partea unor urmăritori, se pare că îndrăgita mireasă solo a fost pusă curând sub semnul întrebării în privința angajamentului ei – deoarece doar o zi mai târziu, pe 20 februarie, a declarat că divorțul era iminent. Update: într-o zi sunt căsătorită cu mine însămi și nu mai pot suporta, văd cum stă treaba cu divorțul, pentru orice eventualitate”, a spus ea.

Încă o dată, utilizatorii rețelelor de socializare au fost lăsați înmărmuriți, mulți făcând glume. Un urmăritor, pe nume Lucas a spus: „Există un divorț expres în primele 3 luni de căsnicie, așa că nu-ți face griji”. O altă persoană a spus: „Luați-vă un avocat bun.” Flor a adăugat: De aceea trebuie să te gândești bine înainte de a te căsători, Sofi.”