• „Sunt 100% rusofil’, a declarat actorul american la reuniunea Mișcării Internaționale a Rusofililor de la Moscova
  • Printre participanții reuniunii s-au numărat și un nepot al lui Charles de Gaulle, o prințesă italiană și cercetătoare a lui Tolkien.
  • Steven Seagal a fost numit reprezentant special pentru legăturile culturale dintre Rusia și SUA.

Steven Seagal, actorul american în vârstă de 70 de ani, a participat la reuniunea Mișcării Internaționale a Rusofililor de la Moscova, unde a declarat că este „100% rusofil”.

Aceste declarații vin după ce, luna trecută, Vladimir Putin a semnat un decret pentru a-l onora pe actorul american Steven Seagal cu Ordinul de stat al Prieteniei.

Seagal a făcut aceste declarații în timpul participării de luni, la Moscova, la un eveniment de înființare a Mișcării Internaționale a Rușilor, un eveniment organizat de activiști conservatori și desfășurat cu mare fast într-o sală de sticlă din cadrul Muzeului de Stat Pușkin din Moscova.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Pe scena din Moscova, îmbrăcat în negru, se afla Steven Seagal, care a fost numit reprezentant special pentru legăturile culturale dintre Rusia și SUA. „Sunt 100% rusofil și 1 milion % rus” , a declarat Seagal în timpul reuniunii.

Printre participanții reuniunii s-au numărat și un nepot al lui Charles de Gaulle, o prințesă italiană și cercetătoare lui Tolkien, care se teme că europenii sunt încurajați să se căsătorească cu vacile lor.

„Sunt aici pentru a promova pacea și prietenia și cred că acest conflict a fost provocat și cauzat de interesele anglo-saxone… Cred că pune lumea într-un pericol profund, iar eu sunt aici pentru a lupta împotriva acestui lucru” , a declarat Pierre de Gaulle, nepotul generalului francez și vorbitor la conferință, într-un interviu pentru The Guardian.