ALOCAȚIILE, PE MASA CCR. Alocația copilului tău este subiect de discuție astăzi la Curtea Constituțională. Judecătorii dezbat legea prin care a fost respinsă creșterea în etape a alocațiilor.

MÂINE, LUNI ȘI MARȚI, ELEVII ÎNVAȚĂ ONLINE. Copilul tău va învăța online mâine, luni și marți. Asta deși ai fost anunțat, inițial, că elevii vor sta 4 zile acasă, din cauza alegerilor de duminică!

ȘCOALA ONLINE ȘI CAPCANELE EI. Și pentru că tot se apropie weekend-ul, ia-ți copilul și mergeți în parc. Medicii te avertizează că școala online crește riscul copiilor de a deveni supraponderali.

Recomandări

MIZA I-A DAT DE GOL
ATAC-FANTOMĂ
VOR LUNA ȘI STELELE ÎNAPOI
ISRAELUL LOVEȘTE HEZBOLLAH
PREA MULȚI MORȚI
HARRY MERGE ÎN UK

MASCA, OBLIGATORIE LA GENOVA. Dacă ajungi în Italia, ai grijă că masca este obligatorie, 24 de ore din 24, în centrul istoric din Genova, atât la interior cât și la exterior. Măsura se aplică pe termen nelimitat.

FRANȚA, BARURI ÎNCHISE LA 22.00. Iar dacă te duci în Franța, nu vei mai putea sta până târziu în oraș. În Marsilia și Guadelupa, restaurantele și barurile se vor închide la 10 seara, din cauza numărului mare de cazuri noi de coronavirus.

BELARUS, NOI PROTESTE, NOI REȚINERI. Mii de oameni au protestat, aseară, la Minsk, după ce Aleksandr Lukaşenko a depus jurământul de învestitură, în secret. Zeci de protestatari au fost reţinuţi.

STATELE UNITE NU-L RECUNOSC PE LUKAȘENKO. După Uniunea Europeană, și Statele Unite anunță că nu îl recunosc ​pe Lukaşenko ca preşedinte „legitim ales” al Belarusului. Departamentul American de Stat spune că alegerile din 9 august nu au fost nici libere, nici corecte.

ARKANA AJUNGE ȘI ÎN ROMÂNIA. Te gândești să-ți schimbi mașina cu una electrică sau hibridă? Ai tot mai multe modele din care să alegi. După Rusia și Coreea de Sud, Renault aduce în Europa, anul viitor, modelul Arkana – un fel de văr SUV-cupe al Daciei Duster.

SUAREZ SEMNEAZĂ CU ATLETICO MADRID. Luis Suarez va semna pe doi ani cu Atletico Madrid, după ce Barcelona i-a reziliat contractul. Este al treilea în topul golgheterilor din istoria clubului şi a câştigat patru campionate, patru cupe şi o Ligă a Campionilor.

GOT REVINE PESTE DOI ANI. Ești fan „Game of Thrones”? Celebrul serial revine peste doi ani, anunță HBO. Se va numi „House of the Dragon” și este inspirat de romanul „Fire and Blood” al lui George Martin.