• Specialiștii au pregătit pentru tine mai multe variante de culori de păr pentru 2023, ca să fii în pas cu trendurile.
  • De asemenea, la recomandările specialiștilor, trebuie luat în considerare și ce ți se potrivește cel mai bine, în funcție de personalitate.
  • Ai grijă ca nuanțele alese să te reprezinte.

Tendințele în materie de păr pot fi abordate de oricine, atât timp cât ai alături și un sfat al specialistului. Este recomandat să te informezi foarte bine înainte de a lua o decizie radicală. Culoarea părului tău trebuie să te inspire, să te facă să te simți uimitor. Dacă ai nevoie de mai multe idei pe care să le abordezi anul acesta, iată o listă creată cu ajutorul revistei Vogue:

Ce nuanțe de păr se poartă în 2023

Îți schimbi culoarea părului atunci când simți nevoia să faci o schimbare radicală. Chiar dacă sună extravagant, schimbarea culorii părului te va schimba cu totul și nu doar din punct de vedere estetic. Tonurile pentru anul 2023 se bazează pe o paletă de nuanțe deja existentă. Culori bogate, calde cu câteva idei reci, scrie Vogue.

De asemenea, nu uita că trebuie să ții cont și de fizionomia ta. Culorile pe care le alegi ar putea să contribuie la un real dezastru dacă nu te consulți cu un specialist.

Recomandări

DUCESA SOPHIE VIZITEAZĂ UCRAINA
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
MELONI CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE

Culoarea de păr care face furori în 2023

Experții în îngrijirea părului susțin la unison că nuanțele arămii vor face furori anul acesta. Culoarea cuprului va fi vedeta atât în sezonul rece, cât și în sezonul cald, fiind o nuanță ușor de asortat și care se potrivește multor femei. Este o combinație între roșcat și blond, cu reflexii luminoase și accente strălucitoare, potrivită pentru orice lungime de păr

Buttercream

Instagram

Această nuanță este rece, potrivită pentru persoanele cu pigmentul pielii deschis la culoare. Pentru a-ți imagina cum arată un model cu nuanța buttercream trebuie să te gândești la o prăjitură glazurată cu cremă de vanilie. Această variantă tinde să fie la modă, mai ales în perioada rece a anului. Este o tranziție curată și echilibrată de la blondul decolorat de vară.

De asemenea, culoarea este cea mai deschisă variantă de auriu posibilă și este perfectă pentru a completa look-ul unei femei cu tonurile mai deschise ale pielii pe timp de iarnă.

Blond-căpșună

Culorile extreme, blond și brunet, se află și ele în topul preferințelor hair-styliștilor. Blondul auriu, blondul cenușiu, blondul-miere, blondul-căpșună, blondul perlat sau blondul platinat rămân în tendințe și în 2023. În funcție de preferințe și de subtonul pielii, este imposibil să nu găsești o nuanță de blond care să ți se potrivească, spun specialiștii.

Roșu cupru

Cupru – Nuanța părului în 2023 este cupru. Este un roșcat frumos, este nuanța vedetă. Rămâne blondul, microtendințe, nunțe atipice, colorate, în zona de verde, albastru, turcoaz, dar cuprul rămâne vedetă în anul care urmează. Textura părului trebuie să fie umedă. Tendința ar spune chiar să aruncăm uscătoarele de păr. Chiar și în prezentările de modă am văzut multe modele care au fost coafate în stilul acesta. Se poartă părul creț sau creponat. Încă este în tendințe!

Șuvițe

Pentru primăvară, vedem mai multe tonuri reci care vor deveni populare. Chiar dacă vorbim de blond, această opțiune se potrivește și pentru brunete cu nuanțe deschise.

Brunet

Și brunetul rămâne o alegere clasică, dar la modă anul acesta. Se poartă negrul intens, strălucitor, așa-numitul brunet lichid. Este o culoare care atrage atenția li reflectă lumina într-un mod foarte frumos. Părul strălucește atât în lumină naturală, cât și în lumină artificială, iar dacă ești adepta nuanțelor de păr închise, trebuie să îl încerci.

Champagne-blonde hair

Un blond deschis, vibrant, în tonuri aurii, cu reflexii de trandafir super-subtil. Cam așa definesc experții nuanța champagne-blonde. Chiar dacă este destul de solicitant să menții această nuanță, rezultatele merită, fără îndoială.

Ciocolată Plummy

Această nuanță adaugă dimensiune brunetelor și se referă la variante de roșcaturi naturale îmbunătățite și strălucitoare. Această nunță a primit atenție pentru modul în care combină culorile și adaugă profunzime părului brunetelor.

Cherry Cola

Una dintre culorile de par ale anului 2023 este si cherry cola, la fel de jucăușă ca și omonimul: puțin dulce și foarte revigorantă. Specialiștii recomandă culoarea cherry cola pentru tonurile calde sau închise ale pielii. Daca ai deja părul castaniu-ciocolatiu, cateva reflexii roșiatice intense îți pot oferi tenta de cherry cola. Poți, de asemenea, sa alegi o singura nuanță de castaniu închis, pentru un aspect monocrom.

Roșu vulcanic

Culori de păr care nu se mai poartă în 2023

Specialiștii din domeniu de hairstyle se așteaptă ca în 2023 să nu mai primească variante demodate deja de ani buni. Spre exemplu, o culoare care ar trebui să nu mai existe în anul 2023 este ombre. Această variantă, cu rădăcini întrunecate și vârfuri deschise la culoare trebuie înlocuit cu nuanțe naturale.

Foto – Instagram

De asemenea, constrastele mari între nuanțe sunt o soluție demodată pentru părul tău. Cu cât contrastul este mai mare, cu atât creșterea părului se vede din ce în ce mai pronunțat. Astfel, se creează un aspect urât și neîngrijit.

Nu se mai poartă nici nuanțele vii. Culorile intense sunt de domeniul trecutului, iar pentru anul 2023, femeile sunt încurajate să poarte culori cât mai naturale și mai uniforme. Anul următor va fi despre nuanțe subtile, blânde și care să permită mai multă libertate.

Citește și:

De ce rapperr-ul P.Diddy îi plătește lui Sting 5000 de dolari pe zi pentru tot restul vieții

Hugh Jackman a aflat rezultatele biopsiei. Actorul din „Wolverine” a transmis un mesaj pe Instagram

„Va copia Franța modelul Italiei și va interzice ChatGPT?”. Răspunsul ministrului Digitalizării