„Totul ține de performanța glamour” spune designerul Christian Kewan într-o declarație. „Este locul în care se intersectează puterea glamouru-lui și capacitatea de a ne ascunde adevarata identitate. O privire teatrală, spectrală”.

Ați auzit despre drapajul în modă, dar ce legătură are cu machiajul? Pentru început, această tendință de makeup a luat amploare pe podiumurile de modă în urmă cu ceva timp, iar de atunci iubitorii de machiaj din întreaga lume au adoptat-o pentru a se juca cu trăsăturile feței, pentru a obține un aspect mai definit. În loc să aplici un produs de contur pentru a îmbunătăți unghiurile feței, drapajul presupune săfaci același lucru folosind un fard de obraji. Blush Draping este tehnica de conturare a obrajilor care a luat amploare în anii 70 și 80. Make-up artistul Way Bandy, a venit cu o serie de propuneri interesante pentru Cher. Pentru a-i sculptat si defini trăsăturile fetei, acesta a folosit culorii vii pentru obraji.

În prezent trendul a avut parte de o actualizare, makeup artisti de top creând o renaștere vizuală, care amestecă ușor fardul de sub ochi și pe tâmple pentru un aspect perfect și proaspăt. Blush Drapingul conferă feței luminozitate, prospețime si naturalețe.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.

Yara Shahidi este cea mai recentă celebritate care a îmbrățișat un ten îmbujorat, creat de makeup artistul Nikki Wolff. Acesta a folosit pentru pomeții, arcada si linia frunții nuanțe de coral strălucitoare, pentru o piele superbă de vară.

Tessa Thompson, Rihanna sau Ariana Grande sunt doar câteva din starurile care adoptă acest look. Spre deosebire de blush-ul folosit din anii 80, twist-ul actual propune nuanțe mai soft precum piersiciu, coral și prună, amestecate delicat pentru a aureola ochii și pometii. Modul în care îl purtăm și tehnicile pe care le folosim pentru a-l aplica, continuă să evolueze.

Dacă îți place să schimbi vibrațiile zeiței bronzului cu ceva mai proaspăt și neașteptat, Blush Draping este tendința de vară a tenului la care să sari imediat.

Îmbrățișează si tu arta drapajului în machiaj si lasă-te inspirată de celebra creatoare -Madlen Vione.