• Cei doi candidați au intrat în scenă din părți diferite și nu au dat mâna
  • Toți participanții din public au fost testați pentru Covid-19
  • Dezbaterea a fost moderată de jurnalistul Chris Wallace de la Fox News

Deja te-ai plictisit de purtat mască. A devenit un accesoriu banal pentru tine. Dar, s-ar putea să nu o mai consideri așa, după ce masca a devenit subiect de dezbatere aprinsă între cei doi candidați care își doresc Biroul Oval.

Donald Trump, președintele SUA: „Am o mască chiar aici. Port mască, să știi, când cred că am nevoie de ea. În seara asta, de exemplu, toată lumea s-a testat și aveți și distanțare socială și toate lucrurile pe care trebuie să le faceți. Dar port măști la nevoie. La nevoie, port măști. Nu am, nu port măști cum o face el. De fiecare dată când îl văd, are o mască. El apare cu cea mai mare mască pe care am văzut-o vreodată”

Joe Biden, candidatul Partidului Democrat pentru Casa Albă: „Măștile fac o mare diferență. Însuși șeful Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor a spus că dacă purtăm măști, dacă toată lumea ar purta măști când e distanțăre socială, de acum până în ianuarie ianuarie, probabil că am putea salva până la 100000 de vieți. Conteaza.”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
ZHANG INTRĂ ÎN ÎNCHISOARE PENTRU POSTĂRI
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
MERGI LA CELE MAI SCUMPE RESTAURANTE DIN UE

Donald Trump, președintele SUA: „Și tot ei au spus exact opusul. Dr Fauci a susținut opusul. A spus-o foarte clar. Apoi s-a răzgândit.”

Joe Biden, candidatul Partidului Democrat pentru Casa Albă: „A fost total iresponsabil, felul în care a gestionat distanțarea socială și oamenii care purtau măști l-au încurajat practic să nu facă asta. E un prost”