Felix, Blazs și prof. univ. dr. Ovidiu Pânișoară – Director al Departamentului de Formare a Profesorilo, fac parte din juriul de astăzi

  • Continuă războiul pshilogic între Rusia și Ucraina. Azi au început rușii care spun că au oprit o mare ofensivă ucraineană și au omorat sute de militari ai lui Zelenski. „Terminați cu propaganda!” e replica de la Kiev – Ucrainenii promit că atunci când va incepe contraofensiva rușii nici nu vor ști ce i-a lovit.
  • Nici nu știai ce bine îți poate face o floare in apartament! Un studiu făcut de o universitate din Australia sperie – casele oamenilor sunt pline de poluare, dar un perete verde sau o grădină verticală elimină 97% din cele mai toxice particule în doar 8 ore.
  • Un pas mare pentru telefoane! Un student de la Cluj a inventat pantofii care iți încarcă telefonul în timp ce mergi. Studentul a făcut un dispozitiv care produce curent la fiecare pas și l-a pus în talpa unui pantof.
  • De Ziua învățătorului, Ciucă le-a vorbit greviștilor din educație. Le-a explicat că 1+1 fac 2. Așa rezultă din postarea sa: „Greva e pornit de la o realitate ce poate fi corectată prin dialog”. Niciun profesor n-a înțeles monologul lui Ciucă.
  • „Decât sărac, prefer să mor” – complexul psihologic prin care trăiește occidentalul civilizat. Grija banilor o resimte cel mai mult generația X – adică cei între 40 și 59 de ani
  • Te uiți la ȘTIU, uite ce câștigi! Cuplurile au dus-o mai bine după ce au folosit acest calendar amoros.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI