• Simona s-a calificat în turul al treilea al turneului de la Paris
  • Halep – Begu – 6-3, 6-4
  • Simona Halep a câștigat în 2018 trofeul de la Roland Garros

Simona Halep e în turul 3 la Roland Garros, după ce a învins-o chiar pe prietena ei, Irina Begu. E 8-0 la meciurile dintre ele. Ne vorbește despre cel de aseară colegul meu Șerban.

Șerban Picu, corespondent Aleph News: „Simona Halep își continuă forma de zile mari. A eliminat-o pe Irina Begu în turul doi la Roland Garros și a ajuns la 16 victorii consecutive, cea mai bună serie din cariera sa. Simona nu a avut emoții pe teren, a câștigat în două seturi și își continuă drumul spre revenirea pe primul loc WTA, dar în afara lui, Halep a spus că mereu îi este greu să joace împotriva româncelor și mai ales împotriva Irinei. Știm deja, ca să redevină lider mondial, Simona trebuie să câștige turneul de la Paris”

Halep va da peste cea mai grea adversară a ei de la Paris de până acum

Șerban Picu, corespondent Aleph News: În șaisprezecimi, Halep va da peste cea mai grea adversară a ei de la Paris de până acum. Va juca mâine împotriva Amandei Anisimova, locul 29 WTA. Americanca nu trebuie subestimată, și-a câștigat ambele meciuri de până acum în maniere foarte asemănătoare, 6-2 și 6-0 în mai puțin de o oră. Chiar și așa Simona rămâne favorită, nu doar la câștigarea meciului, ci a întregului turneu.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
PROMISIUNILE KAMALEI
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI