• Doi tineri din Texas s-au căsătorit pe Zoom
  • Doug şi Jami aveau nunta programată pe data de 23 mai, dar epidemia spulberat visul de a celebra evenimentul în mod tradiţional
  • La nunta online au participat membrii familiilor proaspeţilor însurăţei

Epidemia a schimbat felul în care înveți, muncești, te distrezi sau… te căsătorești. De teamă că restricţiile pentru prevenirea răspândirii coronavirusului le-ar putea anula nunta, doi tineri din Texas s-au căsătorit pe Zoom. Iniţial, Doug şi Jami programaseră nunta pe 23 mai. Cu toate că nu mai locuiseră niciodată împreună, cei doi și-au petrecut autoizolarea în cuplu, iar asta i-a determinat să îşi unească destinele online, mai devreme decât plănuiseră.

„Când am văzut ce se întâmplă, am zis «Hai să ne căsătorim, nu o să lăsăm acest virus să ne strice nunta!»“, au povestit cei doi.

Cuplul a chemat un preot care i-a cununat în sufragerie, în timp ce prietenii şi familia asistau online prin Zoom. Până şi obiceiul darului a fost adaptat noii realităţi. Întrebaţi unde să le fie pus darul, ei au răspuns: „O să vă trimitem contul“.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Chiar dacă restricţiile se vor relaxa, e greu de crezut că vor mai fi prea curând nunţi cu sute de invitaţi. Aşa că, viitorii soţi s-ar putea să aibă de ales ales între a face o nuntă foarte restrânsă, cu doar opt persoane, fie una la distanţă, online, cu ceva mai mulți invitaţi.

Sursă foto: Captură video