• Medicul de la Casa Albă a făcut declarații neconcordante
  • Acesta a spus indirect că Trump știa de diagnostic când a fost la o întâlnire publică
  • Doctorul a declarat că Trump nu a avut simptome grave, dar alte surse îl contrazic

Medicul de la Casa Albă, Sean Conley, l-a dat de gol pe Trump. Doctorul a declarat în conferința de presă că au trecut 72 de ore de la diagnostic.

Sean Conley, medic Casa Albă: „Până acum sunt doar 72 de ore de la diagnostic. Prima săptămână de COVID, și în special ziua șapte până la 10, sunt cele mai critice în determinarea evoluției probabile a acestei boli.“

Dacă te iei după declarația medicului, Trump ar fi știut că testul este pozitiv încă de miercuri dimineață. Asta însemna că Președintele s-a dus la o întâlnire electorală conștient că poartă virusul. Presa a reacționat imediat, iar doctorul a rectificat. El spune că s-a exprimat greșit, a vrut să zică ziua a treia de boală, nu 72 de ore.  Apoi, Associated Press a scris că lui Trump i-a fost administrat oxigen la Casa Albă, înainte să plece la spital. Medicul s-a fofilat la întrebare.

Recomandări

ALERTĂ ÎN NORVEGIA
IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
UE AJUTĂ DUPĂ INUNDAȚII

Sean Conley, medic Casa Albă: A primit oxigen suplimentar? „Nu e pe oxigen acum.“ Nu a primit deloc? „Nu a avut nevoie de oxigen deloc astăzi.

Și gafele nu s-au terminat aici. A treia neconcordanță: medicul a zis că Trump a scăpat de tusea ușoară si de oboseală de joi, dar o sursă, posibil șeful cancelariei lui, a zis că starea lui de sănatate a fost îngrijorătoare.