Laura Buciu, Marcela Feraru și Anca Amariei, cofondator Eka, Centrul Stării de Bine se află în juriu astăzi

  • Românii nu știu să aibă grijă de bani. Sunt ultimii din Uniunea Europeană – reiese din raportul făcut de UE. Doar unul din 10 români are un nivel înalt de educație financiară. Olandezii se pricep cel mai bine – chiar dacă nu ei au cei mai multi bani.
  • Aceasta este insula unde toți vor să trăiască. Aici a trait 45 de ani grecul căruia medicii i-au spus că moare în 6 luni. Legenda lui incă inspiră.
  • De ce ma minti, eu stiu ca nu-i ceea ce simti. In plus, o faci pe banii tai! Noul trend la psihoterapeut – mitomania!
  • Scandalul taxelor de la guvern a ajuns pe masa comisiei europene. Premierul Marcel Ciolacu s-a înțeles cu șefii comisiei europene ca TVA-ul la alimentele de bază și medicamentele să rămână la 9%, dar s-a luat de cluburi și cafenele – de ce să fie TVA-ul la cafea mai mic decât cel la alimente.
  • Moscova nu se joacă cu amenințările. Ieri a spus că va ataca orice navă care se îndreaptă spre Ucraina – azi – a și început exercițiile militare.
  • Greva de la Hollywood nu a oprit companiile de AI. Ba din contră. O firmă din america a creat o inteligență artificială care – poate să producă episoade originale din desenul animat South Park. Utilizatorul scrie două propoziții în program, iar produsul apare imediat. Cu imagine si vocea perfect imitate.

Recomandări

KADÎROV SUSPECTĂ RUȘII
N-A MERS PT. ZELENSKI
MILTON LOVEȘTE FLORIDA
AI GRIJĂ CE-ȚI DOREȘTI
RUTTE NU SE TEME DE TRUMP
MODA SUB LUPĂ