În această seară, din juriu fac parte Florin Constantin, fondator Agxecutive, Felix Damian și Iacob Paștină.

  • Ciolacu a explicat azi cum face el 45 de miliarde de euro intr-un an doar prin noile măsuri fiscale pentru care a obtinut azi aprobarea Parlamemntului. 15 miliarde de euro prin faptul că va renunța la facilitățile pentru IT-iști si alte categorii, iar alte 30 de miliarde de euro din eliminarea evaziunii fiscale – pe care Ciolacu e sigur că o va rezolva prin măsurile sale. Doar primarii au reușit să-l sucească pe Ciolacu – vor avea voie să cheltuiască la anul mai mult de 2.5% pe concerte – doar e an electoral.
  • Într-una din capitalele financiare ale lumii, banii nu se fac doar cu mintea, ci și cu sufletul. Azi – despre metodele de angajare – marile companii din Singapore lucrează cu tehnici… feng-shui.
  • Oricine poate să fie manechin? Au înnebunit salcâmii la Milano Fashion Week! Defilare de râsul lumii pentru manechinele care se credeau la proba de 100 de metri garduri.
  • Cearta dintre polonezi si ucraineni s-a mai domolit. La nici o saptamana dupa ce premierul Morawiecki a zis că nu ii mai dă nici o armă lui Zelenski, Polonia si-a schimbat politica. „Vom mai da din nou, dar mai intai să ne refacem noi stocuri” – e noul discurs al președintelui Duda.
  • Eu te-am făcut, tu mă omori! Trăim deja momentul în care Inteligența Artificială se răscoală pe stăpânul uman. O iei peste chatbot… de nu te vezi.
  • Dar avem si drama neînțeleasă a tinerilor: „Vrem prieteni și nu ne găsim”. Sunt programe prin care tinerii oferă și mii de euro ca să intâlnească oameni – pentru că obiceiul natural s-a stricat odată cu Pandemia Covid.

Recomandări

TACE... DAR ȘI PACE!
„FEMEILE NU SUNT LIBERE”
SUA AJUTĂ UCRAINA
HEZBOLLAH VIZEAZĂ MOSSAD
CUM SCHIMBĂM EDUCAȚIA?
AM PIERDUT ȘI TRENUL ĂSTA