• Șpagă din istoria României continuă să aducă paradoxuri. Primarul din Mioveni – care a fost prins aseară, că a dat o parte din șpagă înapoi – e apărat de colegii de partid. PSD Mioveni îl vrea în continuare șef, deși conducerea de la județ l-a cerut afară. Urmează încă o noapte lungă – el este reținut pentru 24 de ore.
  • Scad vânzările de mâncare în Statele Unite, anunță cel mai mare lanț de magazine – Walmart. Dar nu din cauza prețurilor, ci pentru că americanii preferă să ia medicamente care îți taie pofta de mâncare. Restaurante iau și ele măsuri și reduc porțiile. Nu și prețurile.
  • Bărbații din business sunt din ce în ce mai nemulțumiți de moda inspirată din ținutele sportivilor: Noi NU facem ședințe în vestiar, spun ei. Despre ce e vorba, îți spun imediat la ȘTIU!
  • În vreme ce Ciolacu este silit să mai dea afară functionari de la buget, managerii de HR forțează limitele la interviuri. În State s-a dublat numărul cererilor de angajare în care sunt solicitate competențe în Inteligența Artificială? „Nu le ai? Așteaptă că te sunăm noi”
  • România bunelor maniere sau Corectitudinea politică? Își prezint sondajul din care rezultă că bărbații nu vor ca femeile să plătească cina romantică. Nota rămâne in plata… domnului.
  • Revoluție în medicină după miracolul secolului – a trăit 80 de ani cu un ac în creier și toți doctorii se intreabă câte vieți a avut.

Recomandări

ZIUA EDUCAȚIEI
ZUCKERBERG ÎN LUMEA MODEI
VERIFIED BY GOOGLE
PROMOVARE LA TELE-SHOPPING
TRUMP VREA RIPOSTA
PRINCESS DIARIES 3