• O punem de un nou „gentleman agreement” romano-ucrainean? De data asta chiar Zelenski in persoana e asteptat la Bucuresti de Iohannis. Marti e ziua cea mare, desi prea multe amanunte oficiale nu avem din partea presedintiei. Din motive de securitate.
  • Desi invazia din Ucraina e subiectul care ne preocupa de un an si jumatate in fiecare zi, nu Zelenski e cel care a luat premiul Nobel pentru pace in acest an. Militanta pentru drepturile omului, Narges Mohammadi, din Iran, a fost cea care l-a primit. Pentru ea si alte femei ca ea, viata e o eterna inchisoare in tara in care Aya–tollahul Khamenei impune reguli care vin parca din alte vremuri.
  • si… poate că frumusetea e trecatoare, dar nu la Fashion Week-UL DIN Paris. Pamela Anderson a intors priviri chiar si fara makeup, iar Andy McDowell si Hellen Mirren si-au purtat cu mandrie parul alb. Uitati de make up, au spus unele vedete, naturaletea e cea care atrage.
  • Politia rutieră din Bucuresti se intrece la teste pe… aparate. E vorba de aparatele de testare anti-drog. Exista un singur aparat de testare pentru 2.000 de politisti, se plang cei din sindicatul Europol. Nu-i adevarat, sunt mai multe… mai exact 8!… spun oficialii de la Politia Capitalei.
  • Vezi ce faci pe grupul de WhatsApp. Zeci de mii de euro amendă dacă scoți pe cineva și îi rănești sentimentele.
  • Sexul prea pasional – în fața restricțiilor! „Ce sado-maso? Astea sunt instrumente de tortură!”

Recomandări

TACE... DAR ȘI PACE!
„FEMEILE NU SUNT LIBERE”
SUA AJUTĂ UCRAINA
HEZBOLLAH VIZEAZĂ MOSSAD
CUM SCHIMBĂM EDUCAȚIA?
AM PIERDUT ȘI TRENUL ĂSTA