• Să ne știe toată lumea! Brand-urile românești vor străluci în Time Square New York până la anul …și la mulți ani. De azi, timp de un an, în fiecare zi, 8 firme românești vor fi prezente pe poate cel mai cunoscut panou publicitar din lume. Proiectul este deschis și brandurilor internaționale care doresc să transmită un mesaj despre valorile românești.
  • Roboții sunt pe cale să ne salveze mințile. Oamenii de știință au reușit să facă roboți microscopici pe care vor să îi folosească ca să trateze Alzheimer-ul. Roboții pot fi făcuți din propriile celule ale pacienților și au reușit deja să repare țesut nervos deteriorat.
  • Musk mai primește o lovitură, de data asta de la Comisia Europeană care s-a înțeles cu Meta și le dă voie americanilor să lanseze Threads și în Europa. Platforma care îi face concurența lui X va câștiga 40 de milioane de utilizatori după lansarea în Europa.
  • Să crești mare, România! Tu și copiii tăi! Suntem pe ultimul loc din Uniunea Europeană la șase din șapte categorii de evaluare a sisteului de educație.
  • Azi a fost cea mai scurtă paradă de 1 decembrie de la revolutie incoace. Desi pilotii nostri au etalat avioane de vânătoare F-16 din 3 țări, și ca materiale suntem mai dotați mai bine ca oricând, petrecerea a trebuit să țină puțin. Există o explicație: Iohannis a trebuit să plece la Dubai și era păcat…
  • Americanii au liber la TikTok. Judecatorii au hotarat legea din statul Montana care interzicea aplicatia chinezeasca nu este constitutionala. Legea urma sa intre in vigoare de 1 ianuare, iar magazinele de aplicatii ar fi trebuie sa nu ii mai lase pe locuitorii statului montana sa descarce TikTok.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ