• Tot România Educată… Să înjuri profesorii pe scena Balul Bobocilor și nimeni să nu pățească nimic.
  • Iar am luat cu amânare la Consiliul JAI, iar tema aderării României și Bulgariei a ramas doar la nivel de discuții. Nu e nicio dramă, spun europarlamentarii români, care sunt în stare să parieze că vom intra în Schengen în 2024.
  • Americanii spun că a treia oară e cu noroc. În UK, e mai diferit. Un britanic a ținut să arată că și a 60-a oară poate fi cu noroc – la examenul teoretic pentru carnetul de conducere. Din a câta oară va lua examenul practic? La ȘTIU, în dimineața asta.
  • Dacă românii ar vota mâine, PSD ar rămâne pe primul loc, PNL ar urca pe doi, în locul AUR-ului, iar UDMR nu ar trece pragul. În schimb ar ajunge in Parlament partidul Dianei Șoșoacă. Asta spune ultimul sondaj INSCOP. Politic mai e cum mai e, dar economic, tabloul e trist – doar 6% dintre români spun că trăiesc confortabil.
  • Continuă războiul „mai marilor” în lumea eco. In Dubai, la COP28 – se încinge treaba. Președintele adunării ecologice a lumii le cere dovezi activiștilor ecologici…„Baza-ti-vă pe știintă atunci când cereti modificări transante” – spune el.
  • Dragostea chiar trece prin portofel. Adevărul nedorit despre felul în care au evoluat emoțiile la întâlniri. A scăzut numărul de date-uri tocmai pentru că ieșirile costă – iar banii – chiar si cand sunt multi – au pierdut duelul cu inflația.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL