• Anii de scădere economică adusă de pandemia Covid și de războiul distrugător din Ucraina obligă Europa să isi reseteze prioritătile. Sefii UE, Ursula von der Leyen si Charles Michel, au ajuns azi în China să bată palma cu liderul Xi Jinping. Au uitat de neintelegerile din trecut: „China este cel mai important partener al Uniunii Europene” – subliniază sefa Comisiei Europene.
  • Ne plângem noi românii de 4-5 rânduri de alegeri. Rușii si-ar dor măcar unele libere. Putin tocmai i-a anunțat pe ruși să meargă și să voteze ce isi doreste el. Pe 17 martie sunt alegerile la care Putin poate bifa a 5-a sa coroană la Kremlin. Și teritoriile anexate de la Ucraina vor vota.
  • Marea moștenire a lui Zuckerberg. Nu te-ai intrebat niciodată. Ce se intampla cu mesajele WhatsApp dupa ce mori? E nevoie de un testament digital sau de ștergerea, criptarea lor, de la un capăt la altul, altfel furnizorul se va bucura de pomana venită din telefonul tău.
  • Poșta Română e certată de copii. Deși isi propune un plan prin care copiii să trimită scrisori către Moș Crăciun prin poștă, românii se tem. „La cât de proaste sunt serviciile, sigur rătăciți scrisorile și se pierd pachetele”
  • Ești singur? Ai scăpat de stres. Psihologii recomandă singurătatea ca dietă. Așa afli cine ești. Cercetătorii au tras concluziile: singurătatea i-a ajutat să resimtă mai puțină presiune dată de viața socială și per total, să se simtă mai liberi.
    Englezii fac pariuri. Prezentatoarea BBC i-a arătat degetul mijlociu lui Boris Johnson – a cărui știre urma să o prezinte? Sau unui coleg – așa cum se scuză ea. Jocurile sunt deschise.

Recomandări

CE FACEM CU DEZINFORMAREA?
CUM SCHIMBĂM EDUCAȚIA?
UNDE MERGI AZI?
UNDE MERGI BANII?
ATACURI ÎN UCRAINA
„FEMEILE NU SUNT LIBERE”