• Fotografia regală din Sala Tronului de la Palatul Buckingham capturează momentul de după încoronarea Regelui, pe 6 mai.
  • Regele Charles al III-lea poartă o robă din catifea de mătase purpurie brodată cu aur iar Regina Camilla străluceşte într-o rochie albă, cu broderie manuală, de la Royal School of Needlework.

Palatul Buckingham a publicat imaginea felicitării de Crăciun pe care Regele Charles al III-lea şi Regina Camilla o vor trimite în acest an.

Felicitarea prezintă o fotografie care a fost realizată în Sala Tronului de la Palatul Buckingham după ceremonia de încoronare a regelui la 6 mai anul acesta, a anunţat Palatul Buckingham.

Regele Charles poartă o robă din catifea de mătase purpurie brodată cu aur, care a fost purtată iniţial de Regele George al VI-lea în 1937, conform declaraţiei Palatului.

Recomandări

ELICOPTERUL CARE-L TRANSPORTA PE RAISI S-A PRĂBUȘIT
CUM PREPARI O SALATĂ SĂNĂTOASĂ?
CREANGĂ TE INVITĂ LA EL ACASĂ
POȚI TRĂI FĂRĂ CULTURĂ?
POPULAȚIA ROMÂNIEI E ÎMBĂTRÂNITĂ
RĂZBOI ÎN UCRAINA

Regina Camilla poartă o robă albă proiectată şi brodată manual de Royal School of Needlework, a mai adăugat Palatul.

Aceasta este a doua felicitare de Crăciun eliberată de Palat de la începutul domniei regelui şi prima care îl prezintă pe Charles ca rege.

Felicitarea de Crăciun din 2022 prezenta o fotografie cu Charles, când încă era Prinţul de Wales, alături de soţia sa, realizată la Braemar Games din Scoţia la 3 septembrie, cu cinci zile înainte ca Regina Elisabeta a II-a să moară.

De asemenea, Prinţul şi Prinţesa de Wales au distribuit o fotografie de Crăciun a familiei lor, prezentă pe felicitarea lor de Crăciun.

Aceasta îi arată pe Prinţ şi Prinţesă cu cei trei copii ai lor, Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis, la Windsor.