• Ciolacu și Maia Sandu se bat pe justiție. Cine e mai tare? Cazurile „Vaccinurile lui Citu”, „portbagajul lui Buzatu” și „alergarea primarului Cherecheș” nu sunt de ajuns. Republica Moldova ne-a luat fata la lupta anti-corupție – e pe locul 35 in lume. Romania doar pe 41.
  • România Needucată mai are o șansă! Angajatul ideal pe 2024 nu are nevoie de școală. Să știi AI și să ai personalitate – sunt cerințele vieții reale – în care, culmea România isi poate juca în bine existența.
  • Greu de înțeles și pământenii noștri. Cele mai fierbinți vacanțe în sezonul rece sunt in Islanda. Cazare cu vedere la vulcan și te poți întâlni și cu Moș Crăciun, care vine din apropiere, din Finlanda. Din fericire, nu există nici o victimă – cu toții se bucură de ce poate să ne ofere planeta.
  • Zelenski nu rămâne indiferent la conferinta gigant a lui Putin de saptămâna trecută. A stat si el doua ore la discutii cu toată presa din lume. A vorbit din nou despre pace – are un plan în 10 puncte. Planul principal rămâne insă războiul. ”Sunt dispus să mai aduc pe front jumătate de milion de ucraineni. Dar asta costă 14 miliarde de euro”.
  • Daca vrei sa ii tii pe angajati toata viata langa tine, lasa-i sa te barfesca! Concluzia vine de la americani care spun si ca o sa iti mearga firma mai bine daca te ridica angajatii in slavi.
  • Războiul sexelor varianta de Crăciun – Ce vor femeile nu înțeleg bărbații. Dar e ora dorințelor și vom dezbate asta împreună.

Recomandări

TACE... DAR ȘI PACE!
„FEMEILE NU SUNT LIBERE”
SUA AJUTĂ UCRAINA
HEZBOLLAH VIZEAZĂ MOSSAD
CUM SCHIMBĂM EDUCAȚIA?
AM PIERDUT ȘI TRENUL ĂSTA