• Poliția a spus că bărbatul înarmat a fost „eliminat” și că clădirea a fost evacuată.
  • Universitatea Charles este situată în orașul vechi din Praga, la aproximativ 500 m de istoricul Pod Carol, un magnet turistic.
  • Poliția cehă spune că mai multe persoane au fost ucise și „zeci” au fost rănite într-o împușcătură raportată în apropierea unei universități din centrul Praga.

Ancheta este în curs de desfășurare.

Au fost raportați morți și răniți într-un atac la o universitate din centrul orașului Praga, a declarat poliția cehă. Poliția cehă spune că oameni au fost uciși și răniți într-o împușcătură în apropierea unei universități din centrul Praga.

Recomandări

CUM PREPARI O SALATĂ SĂNĂTOASĂ?
CREANGĂ TE INVITĂ LA EL ACASĂ
POȚI TRĂI FĂRĂ CULTURĂ?
CUM TE ÎMBRACI? AI 23 DE GRADE ÎN CAPITALĂ
POPULAȚIA ROMÂNIEI E ÎMBĂTRÂNITĂ
RĂZBOI ÎN UCRAINA

Rapoartele sugerează că incidentul a avut loc la Facultatea de Arte a Universității Charles, situată în Piața Jan Palach. Autoritățile au spus că întreaga piață și zona înconjurătoare au fost închise.

Un e-mail adresat personalului de la facultatea de filosofie a Universității Charles, văzut de Reuters, a avertizat personalul cu privire la împușcătură.

S-a scris: „Stai pe loc, nu te duce nicăieri, dacă ești în birouri, încuie-le și pune mobilă în fața ușii, stinge luminile”.

Poliția a spus că incidentul continuă și a cerut cetățenilor să stea departe de fața locului și să rămână în casă.

„Deodată am auzit împușcături”, a declarat un martor care a spus că se afla la fața locului pentru presa cehă Mlada Fronta Dnes.

Poliția a spus că bărbatul înarmat a fost „eliminat” și că clădirea a fost evacuată.

Știre în curs de actualizare.