• Azi la 34 de ani de la momentul in care dictatorul Ceausescu a fugit cu elicopterul ca să scape de românii nemulțumiți, vreau să te si binedispun.
  • Sarbătorile vin… dar sărbătorile șampanie? Medicii strică petrecerea! Sticlele de șampanie trebuie să aibă dop cu filet cere o asociatie a medicilor. petnru că prea multi isi scot ochii atunci cand le desfac.
  • A.I.Inventați ce vreți voi cu inteligența artificială, dar să nu aveți pretenții la brevete de inventatori. Asta le spun britancii celor care folosesc AI ca să aducă produse noi în lume. Judecătorii din Marea Britanie au hotărât că inteligența artificială nu are dreptul la proprietate intelectuală
  • Cel putin 15 persoane au decedat și altele sunt rănite în urma unui atac armat de la o universitate din Praga. Împușcăturile au început la Facultatea de Arte a Universității Charles, în apropierea centrului vechi al orașului. Poliția cehă anunță că atacatorul a fost eliminat, dar nu a oferit alte amănunte.
  • Știu cine ești după felul în care faci cadouri de crăciun. Magazinele s-au unit cu Psihologii si au făcut cele 10 profile unde te incadrezi si tu. Poti să stii si cum sunt apropiatii tai in functie de cadourile pe care le primesti.
  • Împreună, dar separat. Planul lui Cameron Diaz pentru relații. Doarme fiecare în casa lui, dar ne întâlnim când vrem.
  • Scena nașterii lui Isus naște controverse în Italia. Partidul premierului Giorgia Meloni pregătește un proiect de lege care să protejeze tradițiile creștine. Școlile care încearcă să recunoască diversitatea din clase, ar putea fi obligate să includă scena nașterii lui Isus și alte tradiții culturale italiene

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI ZELENSKI
PAPA REVINE!
CÂT DE SAFE E SOCIAL MEDIA?
RÂSUL E MEDICAMENTUL
ÎNTÂLNIRE DE GRADUL 0
MBAPPE S-A ACCIDENTAT