• Ciprian Lupu este singurul pilot cu dizabilități din România
  • Ciprian Lupu participă la maratoane de înot
  • în 2002 a avut un accident și a rămas imobilizat de la brâu în jos
  • În România există încă instituții fără rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități

Ești învingător când nu mai ai limite fizice și mentale. O demonstrează Ciprian Lupu. Pasionat de înot, în 2002 a rămas imobilizat de la brâu în jos după o săritură în cap. Dar asta nu l-a împiedicat să meargă la maratoane de înot.

Nu se dă înlături nici de la maratoanele de alergare în scaun cu rotile. Și nu s-a oprit aici. În urmă cu 2 ani a devenit pilot de curse. Iar fiecare reușită vine cu și mai mare încredere în propriile forțe.

Ciprian Lupu: „Toată lumea spune că nu e ușor, eu m-am obișnuit și mă coordonez foarte bine și îmi iese de cele mai multe ori. În primul rând trebuie să nu ai nici o limită mentală, de acolo pleacă totul. După aceea dacă îți propui ceva și îți dorești și e visul tău, trebuie să faci nște sacrificii, dar important e să te apuci că restul vine de la sine.”

Recomandări

REZULTATELE ALEGERILOR
ÎN SPATELE CORTINEI
ISRAELUL PREGĂTEȘTE ATACUL
BRITNEY MARRIED HERSELF
MOLDOVA ALEGE UE
O NOUĂ ACUZAȚIE

Ciprian este singurul pilot de curse profesionist, cu dizabilități, din România. Toate comenzile le are la mână și a investit în mașina de curse aproximativ 17.000 de euro. La competiții nu există diferențe. Este egal cu ceilalți piloți.