• Progresism sau blasfemie? Îți prezint azi nașterea Domnului cum nu ai mai văzut-o niciodată în Biserică. Pruncul Isus nu mai este alături de Maria si de Iosif, ci de… cele două mame ale sale. Se întamplă in Italia, unde un preot spune că este incluziv, așa cum cere Papa.
  • Pe sârbi Crăciunul i-a prins în stradă. Mii de oameni protestează față de alegerile pe care președintele Vukic le-a câștigat iar. Ei cer ca alegerile să se reia de la zero. Președintele, dar și Kremlinul susțin că e manevra statelor occidentale. Printre liderii opoziției care protestează se află și o româncă.
  • Brandurile de lux și-au etalat hainele de sărbătoare. Parisul e desprins din poveste după ce brandurile și-au decorat vitrinele în cel mai original mod. Guerlain a construit o pădure în fața magazinului și a adus-o la viață prin animațiile 3D.
  • Galeriile Lafayette au dat clasă anul ăsta cu un brad și o tematică de festival plină de culori, sclipici și joc de lumini. Dacă stai până la final îți arăt și ce e la Dubai.
  • Crăciunul nu ascunde însă fața brutală a realității. O petrecere la o pensiune din Tohani, Prahova s-a transformat în inmormântare. Pensiunea a luat foc și 6 persoane printre care un copil au murit. Bilanțul poate insă crește – mai sunt 3 oameni dispăruți.
  • Chiar plâng și bărbații câteodată. De ce jelesc prea mult la o răceală de sezon? Pentru că știința le dă voie. Cercetătorii au dovedit că sistemul imunitar feminin e mai puternic decât cel masculin datorită hormonilor. Abia așteptăm să dezbatem.
  • „De Crăciun fii mai bun” – e deviza fotbaliștilor italieni de la Ascoli, echipă de liga a doua. Ei și-au dedicat Crăciunul femeilor, cărora le-au cântat melodia „ Every Breath You Take” – sigur iți amintești vocea lui Sting de la Police. Violența crescută împotriva femeilor i-a făcut să le sară în ajutor.

Recomandări

PAPA REVINE!
RÂSUL E MEDICAMENTUL
ÎNTÂLNIRE DE GRADUL 0
MBAPPE S-A ACCIDENTAT
ÎCCJ: IOHANNIS, BANII ÎNAPOI!
„FEMEILE NU SUNT LIBERE”