• Aveți timp de alegeri? Trebuie să aveți și bani! Ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, și-a făcut calculele – 800 de milioane de euro vor costa cele 4 rânduri de alegeri. „Deci să mai comasăm din ele” e cerința lui Boloș – care crede că românii vor fi plictisiți și obosiți de atâtea alegeri.
  • Dezbracă-te de secrete! Cade un mit! Cu cât vorbești mai mult despre tine, ești mai de încredere și mai… iubită sau mai iubit. Este rezultatul unor studii care sugerează că e mai bine să vorbești despre tine. Orice, ca la psiholog. Îi mai așteptăm, poate se contrazic.
  • Jos masca în online! Influencerii care-și arată viața fără filtre – câștigă cele mai multe like-uri.
  • Nici soarta de miliardar nu e simplă. Îți prezint azi viața ascunsă din Sillicon Valley: imperiul tehnologiei e construit pe consumul de psihedelice. Cel mai bogat om al lumii, Elon Musk, a deschis dezbaterea cu un mesaj pe platforma X – în care a postat coduri despre …marijuana.
  • Ce nu face omul pentru iubire? 30.000 de dolari pe an abonamentul VIP prin care îți găsești super-perechea.
  • Nemții suferă azi, și tot de la iubire. L-au pierdut pe simbolul fotbalului din Germania. Grav bolnav, Franz Beckenbauer, a murit azi la 78 de ani. Beckenbauer a fost marele prieten si rival al lui Pele – care a murit anul trecut. „Kaiserul Franz” – așa cum era el poreclit – a câștigat tot ce se putea în fotbal. Campion mondial ca jucător si ca antrenor, campion european si cu Bayern si cu nationala – de două ori câștigător al Balonului de Aur.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI ZELENSKI
PAPA REVINE!
CÂT DE SAFE E SOCIAL MEDIA?
RÂSUL E MEDICAMENTUL
ÎNTÂLNIRE DE GRADUL 0
MBAPPE S-A ACCIDENTAT