- Managerul Fratellini apreciază modul de administrare din Suedia
- Din șase restaurante, Dobre a închis trei în acest an
- Limita de 30% nu îl ajută nici să îşi plătească utilităţile
Petru Dobre este managerul unui lanţ de restaurante din Bucureşti. Din şase locaţii, mai sunt deschise doar trei în anul în care industria HoReCa a scăzut cu 80% faţă de anul trecut. 1,5 miliarde de euro produceau anual restaurantele şi barurile din București.
Advertisment
În străinătate e mai bine, spune antreprenorul.
Petru Dobre, manager Fratellini: „Exemplul cel mai bun este cel din Suedia ca şi abordare a acestei pandemii. La restaurantul la care suntem acum capacitatea totală este de 80 de locuri. 30% ar însemna undeva la 24 de locuri. E o capacitate la care nu ne putem susţine nici măcar costurile cu utilităţile, ce să mai zicem de angajaţi”.
Recomandări
Partenerii noștri
Un nou sport la orizont. Urcatul scărilor creşte longevitatea şi reduce riscurile de atac de cord Mediafax