• TikTok-erii l-au susținut masiv pe Joe Biden în dubla dezbatere de azi-noapte.
  • Utilizatorii au fost îndemnați să urmărească dezbaterea lui Biden pe orice device.
  • Compania de măsurare a audiențelor a constatat că Biden a avut mai mulți spectatori.

Fanii TikTok sunt supărați pe Trump, după ce acesta a încercat să blocheze aplicația în Statele Unite. Așa că s-au pus pe trolling.

Pentru că nu s-au mai putut întâlni față în față, cei doi candidați au ținut dezbaterea de la distanță. Trump a fost în Miami și Biden în Philadelphia. Hank Green, un popular TikTok-er american, a lansat provocarea ca fiecare utilizator să-l urmărească pe Biden pe toate device-urile disponibile.

„Dar dacă vrem să-l împiedicăm pe Donald Trump să aibă o mică victorie, am putea toți să urmărim simultan, pe toate device-urile, dezbaterea lui Joe Biden. Pe fiecare telefon, televizor și computer”, a declarat Hank Green, unul dintre TikTok-eri.

Recomandări

ULTIMATUM PENTRU HAMAS
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
MAD MAX REVINE
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE

Biden a stat mai bine ca Trump

Scopul provocării era ca Biden să stea mult mai bine, în audiențe, in dubla dezbatere de azi noapte. Și ideea a prins, peste 350 de utilizatori au retransmis provocarea lui Green, fiecare după cum a crezut de cuviință.

„În seara asta voi urmări dezbaterea lui Joe Bidden. O să urmăresc pe desktop, o să urmăresc pe Xbox One, o să urmăresc pe Xbox 360, o să urmăresc pe PS3, o să urmăresc pe iPad, o să urmăresc pe tabletă, o să urmăresc pe laptopul ăsta și pe laptopul ăsta și o să urmăresc pe telefon. Și vă încurajez să faceți la fel, pe toate device-urile voastre, în același timp”, a mai reacționat un alt TikTok-er.

Rezultatele s-au văzut si în măsurătorile audientei TV. Potrivit companiei Nielsen, Biden a stat mai bine ca Trump, inclusiv în pauzele publicitare.