• Programul „copy-paste” – noua strategie de la județ! Consilierii de Ilfov se laudă cu un nou proiect: un campus pentru educație. Sună frumos, doar că la conferința de presă, invitații nu au văzut decât niște poze chinezești, luate fără drepturi de pe net.
  • Suntem cu… doi lei mai aproape de ținta unei investiții de 2,5 la sută din PIB, pentru apărare! Banca Națională a emis două monede aniversare, dedicate aderării României la NATO.
  • Și asta ar fi o premieră istorică pentru Statele Unite, dacă Trump va ieși peședinte: vrea să preia controlul Băncii Federale. Președintele american ar urma să-și de acordul pentru modificarea dobânzii de referință sau ar putea chiar săl destituie pe guvernatorul băncii chiar dacă nu și-a încheiat mandatul.
  • Sfatul chat-botului transformat în preot: Să nu-ți faci chip… NECIOPLIT! Și-a băgat în sperieți enoriașii cu sfaturi păcătoase: i-a îndemnat să-și boteze copiii cu nume de răcoritoare și a lăudat efectele… spirituale ale masturbării.
  • Unde îți petreci Paștele? Dacă ți-aș spune că la Londra, aș avea una din cinci șanse să îți ghicesc destinația! Agenția E-Sky a făcut topul destinațiilor pe care le aleg românii de Paște – pe locul întâi e Londra, urmează Milano, Paris și Roma.
  • Și ești curios să știi cum e viața de spion în Rusia? e mai simplu decât crezi – nu ai decât să urmărești podcastul unei foste agente ruse, pusă pe dezvăluiri.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ