• Tim Armoo: Așteaptă-te ca Generația Z să fie pretențioasă.
  • Tim Armoo: Generația Z nu acceptă comenzi fără o justificare concretă.
  • Tim Armoo: Generația Z așteaptă de la tine să le oferi mereu adevărul.

Tu ce părere ai despre generația Z? Care sunt primele cuvinte care îți vin în minte atunci când cineva îți spune despre această generație? – Leneș, nu? Ei bine, Tim Armoo face parte din generația Z și conduce propria companie de la doar 21 de ani.

Care este povestea lui Tim?

La 21 de ani, Tim a înființat o companie care să ajute firmele să ajungă mai ușor la Gen Z prin intermediul influencerilor. Timp de 6 ani, Tim a reușit să urce compania la 80 de oameni, cu mai mult de jumătate dintre angajați fiind sub 25 de ani.

Există o mulțime de concepții greșite despre generația Z, ba că sunt leneși, că au pretenții și că nu vor să mai muncească. Tim dovedește contrariul. Ce se întâmplă de fapt este că modul de muncă este destul de învechit și cum trăim alte vremuri și vedem atâtea schimbări, tinerii generației Z așteaptă o modernizare a întreg sistemului.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
CE PROMITE HARRIS
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

La ce să ne așteptăm când lucrăm cu membrii din generația Z?

Fen Z a crescut cu totul la îndemână, servicii de transport rapide, servicii de livrat mâncare rapide, comenzi online. Temernul „pentru că așa spun eu” nu mai funcționează cu gen Z. Ei nu acceptă comenzi fără un răspuns concret la întrebarea „De ce?”

Ca un ultim sfat venit de la Tim, un tânăr care lucrează alături de tineri, este că membrii generației Z au nevoie mereu de adevăr. Dă-le tot ce este real, nu încerca să omiți informații sau să încerci să îi păcălești cu ceva.  Oferă-le adevărul, ca să primești adevărul.

Citește și