- Marian Zancianu: O salată de sezon merge de minune cu păstrăv și brânză de capră.
- Pentru un desert bun în această perioadă, se recomandă spuma de căpșuni.
- M. Zancianu: Putem adăuga puțin mărar iar ca dressing putem folosi socată cu ulei de măsline și un păstrăv făcut la cuptor.
Ce mănânci azi? Salată de sezon, care merge de minune cu păstrăv și brânză de capră, asta îți recomandă Marian Zancianu, chef bucătar.
Advertisment
De ce ingrediente avem nevoie pentru acest meniu?
„Salata cu brânză de capră și roșii este foarte ușor de făcut. Putem adăuga puțin mărar iar ca dressing putem folosi socată cu ulei de măsline și un păstrăv făcut la cuptor.
Totodată, pentru un desert bun în această perioadă, se recomandă spuma de căpșuni. Este un desert răcoritor, foarte light și foarte ușor de făcut”, a declarat Marian Zancianu, chef bucătar, pentru Aleph News.
Recomandări
Citește și
- Taylor Swift aduce milioane de euro la Madrid. Care este impactul economic al concertelor pe care le susține
- Știi de vreme? Nu-ți uita umbrela! Te așteaptă câteva zile cu ploi
- SONDAJ. Educația preocupă 11% dintre români. Președinte Consiliul Elevilor: „Trebuie să vedem ce nu funcționează și ce soluții putem implementa”
Partenerii noștri
Valerii Zalujnîi, fost şef al armatei ucrainene: Cel de-Al Treilea Război Mondial a început în 2024 Mediafax