• Evenimentul „Noaptea albă” are loc anul acesta între 1-2 iunie la Paris.
  • Te așteaptă spectacole de stradă, muzică, pictură, manifestații gratuite.
  • Anul acesta „Noaptea albă” este dedicată teritoriilor de peste mare.

Evenimentul Noaptea albă 2024 din Paris și regiunea pariziană are loc mâine, chiar de 1 iunie. Cu o multitudine de atracții gratuite răspândite pe diferite rute, această nouă ediție ne rezervă câteva surprize frumoase.

Ce așteptăm de la ediția din anul acesta din Paris?

„Noaptea albă” este un eveniment tipic parizian, pe care îl așteptăm cu nerăbdare în fiecare an. Un festival de artă contemporană care invadează orașul, transformând fiecare stradă într-o scenă și galerie de artă.

Creată în 2002, Nuit Blanche celebrează arta contemporană în toate formele ei: pictură, dans, teatru, muzică, sculpturi și instalații, cântece!

Recomandări

OMAGIU ADUS „COMORII”
NU SE TERMINĂ LUPTA
CE FACI ÎN WEEKEND LA PARIS?
IOHANNIS ARE UNDĂ VERDE
IOHANNIS NU POATE CANDIDA CA INDEPENDENT
ZELE MEETS TRUMP

Acest eveniment de neratat ne permite să descoperim noi artiști, să ne bucurăm de o seară festivă, dar și să redescoperim orașul, muzeele, monumentele, parcurile. În fiecare an, se alege o nouă temă, care stabilește ritmul acestei nopți excepționale.

Care este tema aleasă anul acesta?

În cadrul acestei a 23-a ediții, teritoriile de peste mări sunt în centrul atenției. Știi ce se spune, soarele nu apune niciodată peste teritoriile Franței, care se întind din metropolă în Caraibe, în Pacific cu Polinezia franceză sau în Oceanul Indian. Așadar, anul acesta este celebrată Franța, în toată diversitatea ei.

Citește și