• „Garfield” a ocupat locul 1, filmul „IF” este pe poziția a doua, iar „Furiosa” a coborât pe locul al 3-lea.
  • „IF” a generat 80,4 milioane de dolari pe plan intern și 138 de milioane de dolari pe plan mondial.
  • „Furiosa: A Mad Max Saga”, cu Anya Taylor-Joy în rol principal, a reușit să se claseze doar pe locul al treilea, cu încasări de 10,75 milioane de dolari.

Box office-ul din acest weekend poate să te surprindă. „Garfield” ocupă prima poziție în box office-ul nord-american de weekend, depășind campionul de săptămâna trecută, „Furiosa: A Mad Max Saga”.

Cum arată box office-ul din weekend

A fost un weekend plin de surprize și, chiar în weekend-ul dedicat copiilor, „Garfield” a ocupat locul 1, filmul „IF” este pe poziția a doua, iar „Furiosa” a coborât pe locul al 3-lea.

„The Garfield Movie” a preluat conducerea în a doua săptămână de proiecții în cinematografe, potrivit estimărilor făcute duminică, cu încasări de 14 milioane de dolari. Filmul de la Sony a obținut până în prezent încasări de 51,5 milioane de dolari în America de Nord și 152 de milioane de dolari la nivel global.

Recomandări

JOE BIDEN NU RENUNȚĂ
SCHIMBĂRILE CLIMATICE FAC RAVAGII
CE SPUNE TIMBERLAKE DESPRE ARESTARE
EXTREMA DREAPTĂ SĂRBĂTOREȘTE
BANNON: „ARMATA MAGA ESTE PREGĂTITĂ”
PUBLICUL NU A FOST PREA ÎNCÂNTAT DE SZA

Imediat după aceasta, „IF”, povestea unei tinere care are darul de a vedea creaturi imaginare, a obținut încasări de 10,8 milioane de dolari. În total, a generat 80,4 milioane de dolari pe plan intern și 138 de milioane de dolari pe plan mondial. Studioul a cheltuit 110 milioane de dolari pentru realizarea filmului și multe alte milioane pentru comercializare.

La egalitate cu „Garfield” pe primul loc în weekend-ul prelungit ocazionat de sărbătoarea Memorial Day din Statele Unite de săptămâna trecută, cel de-al cincilea episod din „Furiosa: A Mad Max Saga”, cu Anya Taylor-Joy în rol principal, a reușit să se claseze doar pe locul al treilea, cu încasări de 10,75 milioane de dolari.

Citește și