• Nvidia și Microsoft lucrează la acest asistent A.I. să te ajute să optimizezi setările sistemului.
  • G-Assist a fost în 2017 prezentat ca o glumă de 1 aprilie și a revenit, ca un demo real, pentru un asistent puternic GeForce A.I.
  • Acesta poate optimiza și regla setările PC-ului și oferă diagrame de latență și cadre pe secundă.

Nvidia a transformat o glumă de 1 aprilie din 2017 într-o demonstrație tehnologică reală. G-Assist A.I. pentru gaming te poate ghida prin jocuri și îți oferă sfaturi personalizate bazate pe abilitățile și contextul vizual din joc.

Noul asistent este similar cu demo-ul Copilot A.I. al Microsoft pentru Minecraft. Nvidia și Microsoft lucrează la acest asistent A.I. să te ajute să optimizezi setările sistemului. G-Assist a fost în 2017 prezentat ca o glumă de 1 aprilie și a revenit, ca un demo real, pentru un asistent puternic GeForce A.I. E încă la nivel de proiect, dar îți oferă o privire asupra modului în care un asistent A.I. te-ar putea ghida, ca jucător. G-Assist poate răspunde la întrebări vocale despre jocuri, cum ar fi: să găsești arme sau materiale de crafting în ARK. Poate înțelege contextul jocului și ajusta răspunsurile în funcție de situație.

Acesta poate optimiza și regla setările PC-ului și oferă diagrame de latență și cadre pe secundă. Poate detecta și corecta probleme precum utilizarea incorectă a frecvenței monitorului. Poți solicita recomandări pentru a îmbunătăți performanța jocurilor, atinge o anumită țintă de FPS sau chiar overclock a GPU-ul. Deși aceste demo-uri sunt promițătoare, există scepticism privind fiabilitatea asistenților A.I., pentru că A.I.-ul generativ face adesea greșeli. Cu toate astea, Nvidia și Microsoft spune că această tehnologie ar putea deveni o realitate în curând.

Recomandări

ELEVII ROMÂNI ÎNVAȚĂ ÎN CLĂDIRI CU RISC SEISMIC
CE SE ÎNTÂMPLĂ CU MACRON?
CUM TE AJUTĂ PUBLIC SPEAKING LA JOB?
CUM VA FI VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CE SFAT LE DĂ BEZOS TINERILOR
A MURIT ILEANA STANA IONESCU

Citește și