• Succesul spaniolului face ca acesta să nu fi pierdut niciodată în faţa jucătorului grec.
  • Spaniolul a câştigat marţi cu 6-3, 7-6(3), 6-4 după două ore şi 17 minute de joc.
  • Grecul s-a arătat deranjat de strigătele lui Alcaraz.

La fel ca în 2023, Carlos Alcaraz l-a învins pe Stefanos Tsitsipas în sferturile de finală de la Roland Garros, asigurându-şi un loc în semifinala cu Jannik Sinner. Spaniolul a câştigat marţi cu 6-3, 7-6(3), 6-4 după două ore şi 17 minute de joc. Grecul s-a arătat deranjat de strigătele lui Alcaraz.

Alcaraz a fost considerat favorit pentru acest meci şi din simplul motiv că fanii de la Paris au văzut această confruntare şi anul trecut, iar victoria spaniolului a fost destul de clară.

Succesul spaniolului face ca acesta să nu fi pierdut niciodată în faţa jucătorului grec.

Recomandări

CINE L-AR ÎNLOCUI PE BIDEN
FRANȚA VOTEAZĂ EXTREMELE
BIDEN A PIERDUT PRIMA DEZBATERE
CE FACI ÎN WEEKEND LA BUCUREȘTI
CIOLACU VREA CONSULTĂRI PE ALEGERI
TAYLOR SWIFT ÎNTRECE JOCURILE OLIMPICE

Alcaraz a făcut break devreme, în primul set şi apoi a adăugat un altul, pentru a câştiga cu 6-3. Nici în setul al doilea nu a avut probleme la începutul setului secund, reuşind să câştige pe serviciul adversarului său, un break, pe care l-a pierdut puţin mai târziu, după un joc neglijent.

Al doilea set a fost decis în tie-break, care a avut parte de o mică dramă. Tsitsipas a fost nemulţumit de strigătele lui Alcaraz în timpul jucării punctelor şi s-a plâns arbitrului, când era condus cu 5-1, după ce a ratat o lovitură, acuzând strigătul prelungit al jucătorului de 21 de ani.

Spaniolul a răspuns cu un alt strigăt la retur, chiar la următorul schimb, câştigând apoi tiebreak-ul cu 7-3. Ultimul set nu a oferit nimic nou şi a consfinţit un meci de gală în semifinale, cu italianul Jannik Sinner, pentru un loc în finală.

Citește și