• Biden și Macron și-au reafirmat sprijinul pentru Ucraina.
  • Biden: Europa va fi amenințată, nu vom lăsa să se întâmple asta.
  • Biden și Macron s-au întâlnit cu Zelenski la Paris.

Statele Unite și Franța și-au reafirmat sprijinul pentru Ucraina în lupta sa împotriva invaziei Rusiei în timpul unei întâlniri la Paris. Vorbind sâmbătă la o conferință de presă comună la Palatul Prezidențial Elysee din Paris, președintele Joe Biden a avertizat că Vladimir Putin „nu se va opri” la Ucraina. Președintele francez Emmanuel Macron, la rândul său, a salutat loialitatea omologului său american față de Europa.

„Toată Europa va fi amenințată, nu vom lăsa să se întâmple asta”, a declarat Biden în timpul vizitei sale de stat în Franța. Biden spune din nou că Rusia amenință întreaga Europă, iar Statele Unite ne vor apăra.

În acest moment, bugetul de apărare al țărilor NATO din Europa este de trei ori mai mare decât bugetul de apărare al armatei Federației Ruse. Numărul de militari este de două ori mai mare, iar numărul de echipamente militare, cu excepția vehiculelor blindate, este de asemenea mai mare, mai ales când vine vorba de nave mari, cum ar fi portavioanele, distrugătoarele și crucișătoarele.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ SEDIUL HEZBOLLAH
CE PROMITE HARRIS
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Numărul de aeronave este mult mai mare. De exemplu, Rusia dorește să aibă în jur de 70 de aeronave de generația a 5-a, în timp ce doar țările de pe flancul estic al NATO vor avea peste 660 de aeronave F-35.

Citește și