• Emmanuel Macron a dizolvat Parlamentul nervos pe faptul că a pierdut alegerile.
  • Parlamentul European a dat cifre greșite despre grupurile politice care vor domina.
  • Fostul Prim-ministru belgian a votat greșit și și-a rup buletinul de vot.

Alegerile pentru Parlamentul European s-au încheiat. Dacă ai ales bine sau rău, vei vedea pe parcursul următorilor ani! Înainte de a-ți îndrepta atenția spre formarea viitorului Parlament European, îți spun cele mai ciudate lucruri care s-au întâmplat în în ziua și în noaptea alegerilor. 

Care au fost cele mai amuzante, dar în același timp tensionate momente de la alegerile de duminică?

Cel mai emoționant moment a fost momentul lui Emmanuel Macron care a fost și cel mai emoționat personaj. Președintele a fost extrem de supărat pentru că a pierdut alegerile partidului său într-un mod foarte clar și a decis imediat după închiderea urnelor să dizolve Parlamentul. Nimeni nu se aștepta la o astfel de decizie l a lui Macron. Astfel, în Franța va avea alegeri anticipate la sfârșitul acestei luni, iar turul doi al scrutinului va avea loc pe 7 iulie, în jurul Jocurilor Olimpice.

Printre momentele amuzante se numără modul în care Purtătorul de cuvânt al Parlamentului European a dat proiecții greșite cu privire la grupurile politice care vor domina. De asemenea, fostul Prim-ministru belgian a votat greșit și și-a rup buletinul de vot.

Recomandări

ELEVII ROMÂNI ÎNVAȚĂ ÎN CLĂDIRI CU RISC SEISMIC
CE SE ÎNTÂMPLĂ CU MACRON?
CUM TE AJUTĂ PUBLIC SPEAKING LA JOB?
CUM VA FI VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CE SFAT LE DĂ BEZOS TINERILOR
A MURIT ILEANA STANA IONESCU

Citește și