• Hai că a doua oară a fost cu noroc.Ne-am spălat rușinea de după primul concert Coldplay. Aseară nu am mai huiduit, ba mai mult, Babasha a fost aplaudat de mulțime după ce a cântat. Iar apoi putem spune că atmosfera de după concert a devenit de-a dreptul… furtunoasă.
  • O fi Elon Musk cel mai bogat om din lume, dar de abia acum primește și el un salariu…ca tot omul. Echipa de acționari de la Tesla a aprobat un pachet de remunerare de 56 de miliarde de dolari pentru șef. Acțiunile Tesla au crescut ieri cu 3 procente.
  • Ce se întâmplă pe Stația Spațială, nu mai rămâne acolo când apeși din greșeală butorul de live. NASA a transmis pe site-ul ei ceea ce părea o misiune de salvare a comandantului de pe stație. Răspunsul oficial – a fost doar un antrenament!
  • Copiii-vedete ar trebui să facă obligatoriu terapie.Asta crede Ariana Grande și știe ce vorbește, pentru că și ea a fost vedetă de mică, pe canalul pentru copii Nickelodeon.Vedeta și-a adus aminte de experiențele ei pe platourile de filmare la Nickelodeon
  • Cumparaturi la Mall. Mancare la Mall. Saloane la Mall. Pentru restul nu mai avem timp. Romanul e campion la shopping viteza – trecem pe la Mall macar o data pe saptamana.
  • Nu-ți pierde vremea la toaletă, umple-ți timpul cu Budha! Cabine cu cronometru la Templele din China, atingi NIRVANA în 30 de secunde sau renunți!

Recomandări

CINE L-AR ÎNLOCUI PE BIDEN
FRANȚA VOTEAZĂ EXTREMELE
BIDEN A PIERDUT PRIMA DEZBATERE
CE FACI ÎN WEEKEND LA BUCUREȘTI
CIOLACU VREA CONSULTĂRI PE ALEGERI
TAYLOR SWIFT ÎNTRECE JOCURILE OLIMPICE