• Croația – Albania a fost unul dintre cele mai spectaculoase meciuri de la Euro 2024.
  • Albania a condus cu 1-0, Croația a înscris de 2 ori în 2 minute, Albania a egalat în minutul 95.
  • Gjasula a marcat în propria poartă golul de 2-1 și apoi a egalat în prelungiri.
  • În al doilea meci al zilei, Germania n-a avut emoții cu Ungaria, scor 2-0.
  • Musiala a marcat al doilea gol în două meciuri, iar Gundogan a stabilit scorul final.
  • În ultimul meci, Scoția și Elveția au terminat la egalitate și continuă să spere la optimi.
  • Astăzi se joacă la Gelsenkirchen derby-ul dintre Spania și Italia.
  • Celelalte meciuri ale zilei sunt Slovenia – Serbia și Danemarca – Anglia.

Euro 2024 continuă să ofere spectacol și goluri pe bandă rulantă. În cele trei partide de miercuri ai văzut 8 goluri și una dintre cele mai frumoase reușite de până acum. Iar țara gazdă, Germania, a obținut deja biletele pentru optimi.

După ce a reușit cel mai rapid gol din istoria Euro la meciul cu Italia, Albania a reușit acum să înscrie și cel mai târziu gol la această ediție, în minutul 90+5. Dar să o luăm cu începutul. Albania a deschis scorul din nou repede, prin Laci, pentru ca în repriza a doua Croația să înscrie de 2 ori în 2 minute. Kramaric a marcat pentru 1-1 de ziua lui de naștere, iar Gjasula a înscris în propria poartă. Și-a spălat însă păcatele în prelungiri când a marcat pentru 2-2.

Recomandări

OMAGIU ADUS „COMORII”
NU SE TERMINĂ LUPTA
CE FACI ÎN WEEKEND LA PARIS?
IOHANNIS ARE UNDĂ VERDE
IOHANNIS NU POATE CANDIDA CA INDEPENDENT
ZELE MEETS TRUMP

În al doilea meci, Germania n-a avut mari emoții cu Ungaria. Musiala a înscris al doilea gol în două meciuri la Euro. Ungaria a avut și ea un gol anulat pentru offside, pentru ca în repriza a doua Gundogan să stabilească scorul final. Germania are 6 puncte din 6 și doar o înfrângere în ultima etapă o împiedică să termine pe primul loc. În ultimul meci al serii, Scoția și-a luat revanșa față de suporteri după umilința din meciul cu Germania și a condus cu 1-0 după un nou autogol. S-a terminat însă 1-1 după ce Shaqiri a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri de la acest turneu, după un șut din prima direct la vinclu.

Ce vezi azi la turneul final

Toți ochii vor fi pe marele derby care se joacă pe stadionul lui Schalke, Spania – Italia. Cele două au învins în prima etapă și câștigătoarea de diseară este sigură de locul în optimi. Până la acel meci vor intra în scenă echipele din grupa C. Mai întâi avem duelul dintre Slovenia și Serbia, pentru ca apoi să aibă loc meciul dintre Danemarca și Anglia.

Citește și