• Klaus Iohannis a reafirmat, într-o conferință de presă, că „alegerile parlamentare sunt esențiale
  • Iohannis despre numirea lui Iordache: PSD, totul pentru ai lor, nimic pentru cetățeni
  • „Actuala situație epidemiologică este îngrijorătoare”, adaugă Iohannis

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că e nevoie de alegeri, pentru ca România să aibă un Parlament funcțional, într-o perioadă care se anunță grea. Președintele a spus că pandemia nu se va termina nici în martie, anul viitor.

„Trebuie să fim cu toții onești față de cetățeni și să spunem lucrurilor pe nume, cu maximă transparență: actuala situație epidemiologică este îngrijorătoare, dar pandemia nu va lua sfârșit – mă tem – nici în ianuarie, nici în februarie sau martie anul viitor, așa cum fals lasă să se înțeleagă cei care susțin amânarea alegerilor”, a spus Iohannis.

Președintele afirmă că mandatul Parlamentului se termină în 20 decembrie și, fără alegeri, actualii parlamentari nu vor mai putea vota legi organice.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Iohannis despre numirea lui Iordache: PSD, totul pentru ai lor, nimic pentru cetățeni

Klaus Iohannis spus că actuala majoritate PD-istă este una „ilegitimă”, care nu mai reflectă de o bună bucată de timp voința reală a românilor.

„Pentru a vedea nivelul de toxicitate atins de această majoritate trebuie să ne uitpm nu mai departe de ziua de ieri când celebrul autor al OUG 13, Florin Iordache a fost votat de Parlamentul României în funcția de președinte al Consiliului Legislativ”, a spus Iohannis, referindu-se la votul dat pentru Florin Iordache.

Despre acest fapt, președintele a spus că „PSD-iștii găsesc întotdeauna un mod să își recompenseze servanții care au slujit cu obediență interesele obscure de partid, oferindu-le funcții plătite generos din banii publici. Totul pentru ai lor, nimic pentru cetățeni”, a mai spus Iohannis.