• Concertele lui Taylor Swift la Londra au atras o serie de celebrități, inclusiv legendele rock Sir Paul McCartney și Jon Bon Jovi.
  • Swift și Kelce sunt împreună din septembrie 2023, starul pop participând la o serie de meciuri de fotbal, inclusiv la Super Bowl, câștigat de echipa lui Kelce în februarie.
  • Pentru a sărbători sosirea lui Taylor Swift în Capitală, au fost create picturi murale, o hartă specială a metroului, un traseu Taylor și o serie de evenimente.

Jucătorul de fotbal american, iubitul lui Taylor Swift, a avut o apariție surpriză pe scenă în timpul spectacolului ei de duminică de pe stadionul Wembley, scrie Sky News.

Travis Kelce, în vârstă de 34 de ani, a apărut într-un costum, a făcut câteva mișcări de dans și a dus-o pe cântăreață, care s-a prefăcut că leșină, pe o canapea roșie în mijlocul spectacolului. Apariția sa în timpul melodiei I Can Do It With A Broken Heart, a înnebunit mulțimea de aproape 90.000 de persoane.

Este prima dată când fotbalistul apare pe scenă, după ce a fost în mulțime la primele trei spectacole din cele opt pe care Swift le va susține în total pe Wembley în acest an. El este într-o relație cu starul pop din septembrie 2023, iar Swift a participat la o serie de meciuri de fotbal, inclusiv la Super Bowl-ul câștigat de echipa lui Kelce în februarie.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
CE PROMITE HARRIS
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Kelce s-a alăturat lui Swift în întâlnirea cu Prințul de Wales și copiii săi George și Charlotte, care au participat la concertul de vineri. Concertele de la Londra au atras o serie de alte fețe celebre, inclusiv legendele rock Sir Paul McCartney și Jon Bon Jovi.

Un videoclip, care a circulat pe scară largă pe rețelele de socializare, a arătat că starul Beatles Sir Paul, în vârstă de 82 de ani, se plimba printr-o zonă a stadionului separată de fani, în timp ce o fotografie părea să îl arate pe starul rock Bon Jovi, în vârstă de 62 de ani, în ochelari de soare și cu o pălărie roz, urmărind spectacolul lui Swift.

Actorul Hugh Grant, prezentatorii Krishnan Guru-Murthy și Emily Maitlis, legenda de la Hollywood Tom Cruise, Mila Kunis și Ashton Kutcher, Nicola Coughlan din Bridgerton și liderul laburist Sir Keir Starmer au apărut, de asemenea, la concert, în weekend.

Pentru a sărbători sosirea ei în Capitală, au fost create picturi murale, o hartă specială a metroului, un traseu Taylor și o serie de evenimente. Turneul se va muta acum la Dublin, dar Swift se va întoarce la Londra pentru a cânta încă cinci seri pe Wembley în august.

Citește și