• Vicepreședintele Kamala Harris: Nu contează cum a vorbit Biden, ci ceea ce a făcut în anii din timpul președinției.
  • K. Harris: Trump nu a răspuns la principalele temeri ale americanilor privind avortul și respectarea rezultatelor alegerilor.
  • Van Jones, consilier Partidul Democrat: ceea ce am simțit este nu panică, ci durere, a fost dureros să vedem prestația lui Joe Biden.

Nu de puține ori, președintele american Joe Biden a dat semne de slăbiciune fizică și mentală. Alegătorii așteptau dezbaterea televizată în care Biden va da dovadă că este apt pentru a conduce țara în următorii ani. Însă mulți au fost dezamăgiți, iar staff-ul său încearcă să salveze ce se mai poate.

Reprezentanții Partidului Democrat explică în mai multe feluri ceea ce s-a întâmplat la dezbatere. În primul rând, nu cum a vorbit Joe Biden, ci ceea ce a spus este important, și anume, toate rezultatele pe care el le-a obținut în timpul mandatului de președinte, respectiv planurile sale de viitor.

Reprezentanții Partidului Democrat accentuează și faptul că Trump a spus minciuni, a spus lucruri neadevărate și nu a răspuns la afirmații și întrebări importante pentru americani, cum ar fi dreptul femeilor la avort, respectiv atitudinea sa față de atacul Capitoliului și dacă ar respecta rezultatele alegerilor.

Recomandări

200 DE CANDIDAȚI SE RETRAG ÎN FRANȚA
CONDAMNAREA LUI TRUMP SE AMÂNĂ
BOMBELE RUSEȘTI CAD TOT ÎN RUSIA
CÂT DE SAFE E MAREA NEAGRĂ?
134K ELEVI DAU BACUL LA MATEMATICĂ
APPLE ADUCE A.I. PE VISION PRO

De altfel, Kamala Harris a răspuns parțial la aceste temeri ale alegătorilor democrați privind prestația lui Biden. Vicepreședintele Kamala Harris: Nu contează cum a vorbit Biden, ci ceea ce a făcut în anii din timpul președinției.

Citește și