• Bună seara Europa! Dar stai cu ochii pe America, mai ales că săptămâna viitoare e și 4 iulie, ziua Americii.
  • De fapt toată planeta a urmărit azi-noapte dezbaterea Biden vs. Trump, primul duel electoral inaintea marii finale din noiembrie. Trump l-a acuzat pe Biden că toate relele lumii din ultimii ani sunt din cauza actualului președinte: războiul din Ucraina, raportul gresit dintre SUA si China, dar si economia căzută a Americii, care dacă o analizezi pe cifre, e de fapt in super-crestere. Presa din State remarcă minciunile scandaloase cu care a atacat Trump. Rivalii lui Biden l-au ironizat pe actualul președinte al Americii pentru momentele in care parcă nu stia pe ce lume …traieste.
  • Americanii isi pregătesc insa viitorul. Mai bine prin AI. Asta pentru că la primul mare examen elevi vs avataruri ale elevilor, avatarurile au luat note mai mari. Partea proastă e că profesorii nici nu si-au dat seama că sunt avataruri, au crezut că sunt copiii pe care i-au invătat materia la ore.
  • Și totuși există o șansă prin care planeta se poate salva. Nu te-ai astepta: jocurile pe calculator. Companiile de creatie ii manipulează pe tineri prin noile jocuri eco-friendly. Nu mai sunt axate pe impuscături si distrugeri, ci pe protejarea mediului si a ecosistemelor. Culmea e că functionează.
  • O nouă încercare, un nou…eșec. Nici astăzi Guvernul nu a reușit să pună o dată pentru alegerile prezidențiale. Iar de data asta, Ciolacu a găsit și un vinovat – ministrul de interne, Cătălin Predoiu de la PNL. Pentru că nu a venit în ședința de guvern cu proiectul de hotărâre pentru data scrutinului. Luni ar trebui să fie ziua decisivă, dar decisive sunt toate de 3 saptamani incoace.
  • Și totuși românilor le merge bine, arată economia. Și isi măresc bugetele pentru vacante. cu 40% față de vara trecută. Grecia este cea mai dorită destinatie a românilor – care sunt fideli cand e vorba de exvursii. 6 din 10 preferă să meargă in zone unde au mai fost arată studiul făcut de „Piaţa de Turism – Vacanţa de vară 2024″.
  • Pentru cei care rămân singuri de la o vârstă incolo, solutia vine din Asia. Japonezii au creat robotii care iti pot tine de urat. Poti sa ii iei si la plajă, până intalnesti pe cineva, când intalnesti cu care să petreci mai mult timp.

Recomandări

PLANUL LUI NETANYAHU
CUM VA FI VREMEA
CE CREDE BEZOS DESPRE CATTEA LUI LAUREN?
DEF-UL MAI DEVREME
CINE DEȚINE MONOPOLUL PE A.I.?
BUTLER ȘI HOLLAND FAC ECHIPĂ