• Alegerile se mai pot amâna, dar bacul ba! Ieri a fost prima probă scrisă la așa-numitul examen al maturității, la care subiectele au fost „exagerat de ușoare”, remarcă profesorii care nu au fost implicați în conceperea subiectelor. Asta nu e singura problemă, a fost fraudă ca-n codru. Și încă una: Din cei 200.000 de elevi care au început școala în 2012, doar 140.000 au mai ajuns azi la BAC.
  • Să n-ai întotdeauna încredere în persoana iubită, că te arzi! Crema cu protecție solară care a pornit războiul în cupluri – o analizăm astăzi alături de un medic specialist în dermatologie și estetică.
  • Ai grijă ce arunci la gunoi, că riști amendă! Inteligența Artificială patrulează prin pubelele restaurantelor ca să se asigure că nu fac risipă.
  • „Te-am cultivat, Paraschivo, te-am dus la chermeză si meci”. Versurile lui Mărgineanu par să definească cel mai bine cultura românească. Raportul de la Statistică arată 19 milioane de vizite la muzee pe 2023. Asta înseamnă o medie de o vizită de om pe an. Sunt milioane bune care nu au văzut cultura decât eventual… la dubă. Astăzi însă ne culturalizăm la meci: România se bate cu Olanda pentru o calificare în sferturile de la Euro.
  • Europa se cutremură. La 3 săptămâni după alegerile europarlamentare, liderul informal al continentului, Emmanuel Macron, mai suferă o infrângere. A ieșit pe locul 3 la alegerile parlamentare anticipate, convocate tot de el după înfrângerea de pe 9 iunie. Partidul lui Marine Le Pen e pe primul loc, cu peste 33% din voturi, urmată de partidul de extremă stângă al lui Melanchon, cu 28%. Macron are doar 21%.
  • Se întâmplă în România! Mergi la spital să te trateze câinele. Spitalele din Ilfov au adăugat la ședințele de terapie câini care te ajută să te vindeci de anxietate și depresie. „HAM grijă de tine!” e numele proiectului.

Recomandări

REZULTATELE ALEGERILOR
ÎN SPATELE CORTINEI
ISRAELUL PREGĂTEȘTE ATACUL
BRITNEY MARRIED HERSELF
MOLDOVA ALEGE UE
O NOUĂ ACUZAȚIE