• Ioan-Liviu Balint a ajuns deputat pentru prima dată în 2014 pe listele PMP
  • În 4 ani de mandat Balint a schimbat 4 partide în Parlament
  • Balint a fost în deputat în PMP, PSD, PRO România și PNL
  • Ioan-Liviu Balint: ”Din păcate asa a fost cursul acestui mandat, nu regret”
  • Ioan-Liviu Balint candidează în 2020 pe lista PNL Dâmbovița pentru Camera Deputaților

Performanță greu de atins, însă nu pentru deputatul Ioan-Liviu Balint. El a reușit ceea ce puțini pot. Să facă parte din patru partide în cei patru ani de mandat. Nu regretă nimic din ceea ce a făcut pentru că este „un om de echipă”. E adevărat că totul ține până când schimbă echipa.

Iar pentru cei care-l critică și-l numesc „traseist”, el le spune că nu îl cunosc.

„Nu regret și nu îmi pare rău de nicio faptă. Sunt un om de echipă și în momentul în care mă alătur acelei echipe joc cu acea echipă. Dacă astăzi joacă la Steaua, este un adevărat stelist, dacă de mâine joacă la Dinamo, este câine până la moarte”, Ioan- Liviu Balint, candidat PNL Dâmbovița

Recomandări

OFICIAL ÎN SCHENGEN
CE CÂȘTIGI LA GALA ZF?
PUTIN TESTEAZĂ ORȘENIK
BIDEN RESPINGE ICC
MANDAT PENTRU BIBI
VREMEA REA ÎNCHIDE A1

Balint are o explicație pentru fiecare plecare din acești patru ani de deputat.

Acum este devotat PNL-ului și spune că e gata să dea tot pentru a obține rezultatele dorite atât la parlamentare, cât și în guvernarea țării.

Noi îl credem, mai ales că deja are un loc asigurat la Senat pe listele PNL Dâmbovița.

„În urma rezultatelor slabe de la europarlamentare am cerut colegilor mei din PSD ca să își asume fiecare rezultatul, nu s-a dorit, am făcut un pas în lateral. Am luat decizia împreună cu colegii mei domnul ministru Sorin Câmpeanu, domnul ministru Daniel Constanti să punem umărul la instalarea noului guvern Orban. Din 6 ianuarie s-a luat decizia ca cei 7 membri PRO România din Camera Deputaților am trecut la PNL”, a spus Ioan- Liviu Balint, candidat PNL Dâmbovița

Am încercat să contactăm conducerea PNL și PNL Dâmbovița să ne spună un puct de vedere, dar nu ne-au răspuns. Totuși știm că premierul Orban a explicat că unii traseiști au fost liberali cândva. Alaltăieri, președintele Klaus Iohannis dădea asigurări că gata, s-a terminat cu traseismul și racolarea în PNL. Oare așa să fie?!