• Deși elevii români de clasa a 12-a se chinuie încă la probele de BAC, pentru o școală din Cluj „a venit deja vacanța.. cu trenul din Franța”. A luat în serios versul „hai copii la joc, cărțíle pe foc!!!”… mai exact a aruncat un întreg container de cărți pe care nu le mai caută niciun elev la bibliotecă.
  • Orban și-a luat în serios jobul, de când a preluat președinția Uniunii Europene. Toată Europa se întreabă ce l-a apucat să-l viziteze pe Zelenski în Ucraina, o întâlnire neanunțată! Orban declară sus și tare că pacea pe continent e marea preocupare a lui, în cele șase luni în care Ungaria va deține președinția Uniunii.
  • N-a fost un mediu potrivit pentru proteste! E cazul a10 activiști de mediu din Cambodgia, băgați la închisoare. Problemele planetei au fost considerate jignitoare la adresa regelui.
  • Unde e cap – stai bine și pe picioare. Legătura neuronală dintre creier și noul picior bionic testat de MIT merge le perfecție. Poți să joci și fotbal!
  • Vine ea vacanța, dar asta nu mulțumește Franța. Și nici Germania! Europenii au cele mai multe zile de concediu anual, dar vor încă și mai multe! Se declară obosiți, stresați și nemulțumiți. La polul opus sunt japonezii, care deși au concedii mai mici, sunt mai relaxați la job.
  • O fi părut Slovenia un adversar mai ușor decât Olanda, pentru România, în optimi. Dar pentru portughezi a fost o misiune aproape imposibilă să îi elimine în meciul de aseară. Au reușit să o facă abia după loviturile de la unsprezece metri. Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandez și Bernardo Silva au reușit să înscrie la loviturile de departajare. In schimb slovenii nu au transformat nicio lovitură, portarul Costa a apărat tot! S-a terminat 3-0 pentru Portugalia.
  • Emoțiile noastre sunt însă pentru naționala lui Edi Iordănescu. E (….) în meciul de la Munchen, împotriva olandezilor.

Recomandări

LIBAN ATACĂ CU 100 RACHETE
ZILELE BUCUREȘTIULUI
IDF BOMBARDEAZĂ
I-A FAULTAT TESLA
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA