• Biden spune că are nevoie să doarmă mai mult, să reducă volumul de muncă și să nu mai aibă evenimente după ora 20:00
  • Biden și-a propus să-i asigure pe principalii lui susținător că are capacitățile necesare pentru un al doilea mandat de patru ani.
  • În urma prestației lui Biden din timpul dezbaterii prezidențiale cu Trump de săptămâna trecută, unii democrați au început să-i ceară președintelui să se retragă din cursă.

Președintele Biden s-a întâlnit la Casa Albă cu guvernatorii democrați. Le-a spus că are nevoie să doarmă mai mult, să reducă volumul de muncă și să nu mai aibă evenimente după ora 20:00, scrie The New York Times.

În timpul întâlnirii, Biden și-a propus să-i asigure pe principalii lui susținător că are capacitățile necesare pentru un al doilea mandat de patru ani.

Întâlnirea a marcat, de asemenea, o schimbare de abordare, reflectând dorința de comunicare mai directă cu figurile-cheie ale partidului în urma prestației dificile a lui Biden la dezbaterea împotriva lui Trump din 27 iunie, scrie CBS.

Recomandări

„ANTIBIOTICUL ATOMIC"
VACCIN PENTRU CANCER
USR CRITICĂ CCR
CURSA PENTRU CASA ALBĂ
CINE RĂMÂNE ÎN CURSĂ?
SECURITATE SPORITĂ ÎN EMIRATE

În urma prestației lui Biden din timpul dezbaterii prezidențiale cu Trump de săptămâna trecută, unii democrați au început să-i ceară președintelui să se retragă din cursă.

Casa Albă și echipa de campania lui Biden nu au comentat până acum comentariile președintelui.

Citește și