• Spania s-a calificat în semifinalele Euro grație unei reușite în minutul 119.
  • Spania va întâlni Franța în semifinale, cea care a învins Portugalia la penalty-uri.
  • Franța nu a marcat până acum din acțiune la Euro, premieră pentru o semifinalistă.

Spania – Franța este prima semifinală de la Campionatul European din Germania. Ibericii au eliminat țară gazdă dramatic, în prelungiri, în timp ce francezii l-au trimis acasă pe Cristiano Ronaldo după penalty-uri.

Cum a fost meciul dintre Spania și Germania, supranumită finala din sferturi la Euro?

A fost probabil cel mai bun meci de până acum de la Euro. Până la primul gol, cel reușit de Olmo în minutul 51, principala echipă care a impresionat a fost Spania. Din acel moment, Germania s-a aruncat în atac. În minutul 89, Wirtz a fost cel care a egalat. În prelungiri, Germania părea echipa care urma să marcheze, dar Merino a fost cel care a reușit, printr-o lovitură de cap, să marcheze.

Cum a fost duelul dintre Mbappe și Cristiano Ronaldo?

Mulți ar spune că un 0-0 între două echipe atât de bune a fost dezamăgitor. A fost un meci în care ratările au făcut ca scorul să rămână așa. Este primul turneu fără gol pentru Cristiano Ronaldo. Acesta este ultimul Campionat European pentru fotbalist, după cum a anunțat chiar acesta. Este doar a doua oară când Portugalia pierde la un Campionat European. Franța este calificată în semifinale și va juca contra Spaniei.

Recomandări

ZIUA EDUCAȚIEI
ZUCKERBERG ÎN LUMEA MODEI
PLOI ÎN JUMĂTATE DE ȚARĂ
TRUMP MERGE ÎN PENNSYLVANIA
VERIFIED BY GOOGLE
PROMOVARE LA TELE-SHOPPING

Citește și